Du læser nu
Camel Knit Cape

Camel Knit Cape

Camel Knit Cape

… det var dén, der gemte sig i H&M-posen.. Så nej – jeg tændte helt af på hele Lanvin-cirkuset og forlod forretningen ligeså hurtigt som jeg var kommet… Den her havde jeg kigget på i sidste weekend og kunne ikke få den ud af hovedet.. Blød og varm – og i den helt rigtige camelnuance…… Og væsentligt billigere end alle H&MxLanvin-stylesne, ikke mindst… Egentlig er det vel ikke en kappe?! Vidste ikke hvad jeg ellers skulle kalde den – tænker at den både vil være fin som strik indendørs og udover en læderjakke hvis det køligt (.. altså køligt efter LA-standards.. det er nok ikke Stockholms-venligt.. haha)..

This is what I got a H&M today – no Lanvin for me… The whole set-up was just such an incredible turn-off… Aghr… No more designer-collabs. It’s getting old!!

 Kommentarer (6)
 • Hvor er den fin. Håber jeg støder på den i DK 🙂 Du har nok ret i at den ikke rigtig er varm nok til vores vejr herhjemme, ved ikke om du ved hvordan der ser ud pt?(i hvert fald i Nordjylland). Hvis du er nysgerrig har jeg lavet et indlæg på min blog om det, welovefashion-sissec.blogspot.dk 🙂

 • Den er fra TREND og kostede $50, så vil næsten skyde på at det er 349kr derhjemme:) Tror ikke den findes på hjemmesiden, men man ved self aldrig…

  Og den er også rigtigt rar – og dejlig varm… Den fælder lidt, men jeg tænker, at det fortager sig så snart den er blevet vasket en gang:)

 • Den er rigtig rigtig fin 🙂
  Rigtig flot og efterårsagtig på den pæne måde.

  Og jeg har det på samme måde med Lanvin. Jeg nægter simpelthen og give så mange penge for HM kjoler. Selvom de er fine, så nej.
  Det ræs lader jeg alle de andre om 🙂

 • Wow den ser lækker og fin ud! Må vist snart et smut i H&M og se om de har den her i DK. Eller måske den er på hjemmesiden???

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top