Du læser nu
Kitchen Table

Kitchen Table

Kitchen Table

… hov – hvad er nu det der står der på køkkenbordet!? Blev det alligevel til noget H&MxLanvin-stads?!!? Det viser jeg senere! Overall vil jeg dog udtrykke stor skuffelse over samarbejdet – er simpelthen så hamrende træt af de der designer-collabs. Det bliver hypet op og folk tosser rundt som sindssyge for at få lov til at betale dyre domme for tøj i highstreet-kvalitet.. Kollektionen var, absolut, fin – men der var mange af detaljerne der ikke faldt i min smag.. Alt for grove lynlåse og raw hemlines.. Kvaliteten var derudover som forventet – hverken eller.. agtigt..

Uh – what’s that!? Did I really!?

 Kommentarer (12)
 • Well said Acie! (ang svaret til Ida)

  Om lanvin…Jeg er selv skeptisk mht prisniveau på de kjoler der. Jeg vil i hvert fald ikke begive mig ud i onlinekøb. Man er nødt til at vurdere kvaliteten lidt nærmere ved selvsyn. Og når det så er sagt, så er jeg nu ganske sikker på at jeg kan leve uden, så jeg tror bare jeg springer over. Er dog spændt på hvad du blev fristet af Acie:-)

 • Lotte: læg mærke til vendingen “alt for” – det var eksekveringen jeg ikke var fan af. Self havde man regnet med at de var der, men det var bare ikke lavet særligt pænt – og det synes jeg bare lidt at den slags detaljer kræver:)

  Tina: det er silke, men syningerne er ikke særligt pæne og jeg synes ikke rigtigt at kvaliteten retfærdiggør prisen.. meeen – hvis det var mig der skulle til bryllup ville jeg nok prøve. Du kan jo altid returnere (eller sælge!).

  Ida: ehr.. having a good day, much?? Hvis du læser det jeg faktsik skriver, så var jeg bare ikke imponeret over eksekveringen.. H&M har tidligere lavet styles i 100% silke (og endda cashmere og andre ‘finere’ materialer), men derfor har priserne stadig aldrig set samme højder. Som en anden skriver, så er det jo stadig de samme syersker, der sidder og syer tøjet – og det kan ses. Jeg synes virkelig at der er en discrepancy mellem pris og kvalitet – men hvis det gør mig uvidende, så er det ikke noget jeg vil ligge vågen om natten over:) Og jeg kalder mig egentlig ikke for modeblogger og har tidligere udtryk en vis skepsis over for selv samme prædikat – men hvad kan man gøre!? Dét der tilgengæld giver mig lidt grim smag i munden er at hver gang du efterlader en kommentar (og hver og én af dine kommentarer er blevet udgivet), så har den karakter af bedrevidende, patronizing og hadsk – man kan jo ikke lade være med at undre sig lidt over hvorfor du gider? Klik dog væk – der er ingen der tvinger der til at sidde her og blive irriteret på sådan en almindelig mandag:)

 • Det værste er egentlig at du kalder dig selv en mode-blogger, men åbenbart ved du ingenting alligevel? Jeg er godt klar over at du ikke udgiver den her kommentar, men man får jo en lidt grim smag i munden når du ikke engang ved noget om Lanvin…og alligevel mener du at du kan bedømme alt muligt ud fra din ikke-eksisterende viden? Pinligt for dig.

 • Haha…søde Acie, jeg tror ikke du ved en fløjtende fis om Lanvin. Det er MENINGEN at man skal kunne se lynlåse, raw hemlines og hele svineriet. Der er SÅ mange der ikke ved noget som helst om Lanvin og Alber Elbaz, og i øvrigt heller ikke om den her collab. Lanvin-holdet har selv udviklet stoffet til kjolerne, alt er laser cut og i øvrigt er kjolerne 100% silke. Det er kraftedme ikke normal H&M-kvalitet. Men jaja, hvis man ikke har råd kan man jo let finde på mange undskyldninger.

 • Mærkede du kvaliteten på kjolerne, og i så fald hvordan var de? Tænker især på den gule, som jeg overvejer kraftigt til min søsters bryllup. Men hvis kvaliteten er ringe og ikke matcher prisen, gider jeg ikke prøve på at få fat i den..?

 • Er helt enig, synes også kollektionen har været alt for hyped og jeg måtte også blive lidt skuffet over at der virkelig ikke var noget som vækkede mit købegen. Men er da spændt på at se hvad du har fundet 🙂

 • Men er det ikke det der definerer Lanvin, de grove lynlåse og raw hemlines? Er kollektionen egentlig ikke lidt anderledes over there end her i EU? Det var Garden Collection ihvertfald..

  Vis os nu hvad du valgte! Jeg gætter på en af tee’erne..

 • Uuuh, hvor jeg glæder mig til at se, hvad du har hapset!

  Jeg er dog enig – de her overhypede samarbejder er slet ikke mig. Bliver skuffet gang på gang 🙁

  /Anna

 • TAK ACIE – endelig en som ikke forguder deres samarbejde ligesom alle andre bloggere. Jeg har virkelig prøvet at være positiv indstillet omkring kollektionen, men jeg har bare aldrig rigtig brudt mig om den.
  Det er her er fx en af grundene til, at du er en af danmarks største bloggere!!!!

 • Kunne ikke være mere enig. Jeg synes også det bliver alt for hypet, desuden så er kvaliteten stadig H&M. Det eneste der har været i nogenlunde ordenlig kvalitet, samt pris. Har været Sonia Rykiel samarbejdet. Jeg er dog ret ‘forarget’ over H&M tager 1300 for en kjole, der ikke ligefrem ligner og føles som en kjole til 1300 🙂 – men der er selvfølgelig nogen der vil give det for en kjole, bare fordi der står Lanvin for H&M.

 • Spændt på, hvad du har købt….jeg har det akkurat på samme måde som dig med den kollektion – synes priserne er helt vanvittige i forhold til at det altså er de samme syersker, som sidder og siger alm. HM tøj…fint nok at man betaler lidt for mærket…men 1799,- for en HM kjole? Nooooooo. Tror dog godt jeg kunne finde på at hapse lidt i Men’s department 😉 Der er et par lækre cardigans i hvert fald til en ok pris 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top