Du læser nu
Konkurrence!!!

Konkurrence!!!

Konkurrence!!!

Konkurrence-tiiiiiid.. Tjeek.. Lotte har vist allerede nævnt det, men selv har jeg ikke fået gjort det endnu.. For at fejre lanceringen af Looklab udlodder vi en masse gode præmier HER! Blandt andet 2 gavekort á 3000kr til SamsøeSamsøe (… jeg ville købe den her.. men det er vist ikke så overraskende;) ). Vi lukker for tildmeldinger d. 28 november kl 12 og tækker vinderne umiddelbart efter. Det er super let at deltage – man skal blot signe up som Looklab Friend. Tanken er at vi med tiden vil begynde at udsende et nyhedsbrev/e-magazine til alle vores Looklab Friends. Vi lover ikke at spamme jer! Projektet er stadig i støbeskeen, så det kunne egentlig også være sjovt at høre hvad I synes ville være cool at læse mere om? Selv har jeg lyst til at lege med interview-formater, lagersalgs-info, Månedens Indlæg, Månedens Kommentarer og den slags… Men kom gerne med input hvis I har idéer.  Anyways – konkurrencen! Yes! I tilmelder jer til Looklab Friends HER – man deltager automatisk i konkurrencen, når man tilmelder sig. Husk at det kun er navn og email der er obligatorisk, så hvis I ikke vil dele jeres alder eller telefonnummer er det HELT ok og slet ikke et krav for at deltage:)

 Kommentarer (22)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top