Konkurrence!!! - Acie

Konkurrence!!!

Konkurrence!!!

Konkurrence-tiiiiiid.. Tjeek.. Lotte har vist allerede nævnt det, men selv har jeg ikke fået gjort det endnu.. For at fejre lanceringen af Looklab udlodder vi en masse gode præmier HER! Blandt andet 2 gavekort á 3000kr til SamsøeSamsøe (… jeg ville købe den her.. men det er vist ikke så overraskende;) ). Vi lukker for tildmeldinger d. 28 november kl 12 og tækker vinderne umiddelbart efter. Det er super let at deltage – man skal blot signe up som Looklab Friend. Tanken er at vi med tiden vil begynde at udsende et nyhedsbrev/e-magazine til alle vores Looklab Friends. Vi lover ikke at spamme jer! Projektet er stadig i støbeskeen, så det kunne egentlig også være sjovt at høre hvad I synes ville være cool at læse mere om? Selv har jeg lyst til at lege med interview-formater, lagersalgs-info, Månedens Indlæg, Månedens Kommentarer og den slags… Men kom gerne med input hvis I har idéer.  Anyways – konkurrencen! Yes! I tilmelder jer til Looklab Friends HER – man deltager automatisk i konkurrencen, når man tilmelder sig. Husk at det kun er navn og email der er obligatorisk, så hvis I ikke vil dele jeres alder eller telefonnummer er det HELT ok og slet ikke et krav for at deltage:)

22 kommentarer

 • Super konkurrence, og spændende med Looklab samarbejdet!
  Jeg har tilmeldt mig, men ikke fået bekræftelses-mail (heller ikke i spam eller da jeg tilføjede jer på min adresseliste, og prøvede at få den gensendt).
  Håber det kan løses, glæder mig til at se det første Looklab-magazine/nyhedsbrev 🙂
  /Charlotte

 • Hej alle,

  De hang fast i systemet – men jeg fik sat vores webmand på sagen som hurtigt fandt dem og alle skulle have fået deres mail nu:) Ellers må I lige sige til!

  Acie

 • juuhuu konkurrence 😀 jeg får desværre heller ikke tilsendt en bekræftelses-mail 🙁 men anywho. Jeg kunne godt tænke mig en lille artikel, hvor du fx viser dine yndlingssko, din yndlingskjole, outfit osv.

 • Jeg har heller ikke fået nogen bekræftelsesmail endnu… Heller ikke i uønsket post? 🙁

 • Jeg undersøger lige sagen med de manglende mails!!

  Og Bettina – det er nu mig:) Hjemme i Stockholm i slutningen af marts i år…. Hvem sku’ det ellers være 😉

 • Får heller ingen mail – måske skal vi bare vente lidt. 🙂
  On another note, Acie: Er mine øjne lige så halvgamle som jeg, eller er det ikke dig, der er på billedet på “About me”-siden?

 • Rigtig god ide 🙂 Har meldt mig til, men jeg får umiddelbart heller ikke nogen bekræftelse på mail..?

 • Lika: det er noteret! Og TAK for at du altid tager dig tid til at komme med feedback og input!!!!

  Marie: så er du automatisk med:)

 • Bum bum bum. Altså tests er jo altid godt. Og så kunne I måske interviewe hinanden om hinandens skønhedsrutiner eller andre ting. Det er altid så hyggeligt at læse om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top