Du læser nu
My Fave LBD

My Fave LBD

My Fave LBD

…. det er egentlig utroligt, at jeg aldrig har fået vist den her frem, for det er min absolutte yndlings LBD og den ryger ofte på, når jeg skal ud… Igår var ingen undtagelse – med et par heels, en clutch og et wrap-around scarf var den perfekt til dinner with friends.. Den er fra Zara og sidder præcis som jeg vil have det – fx er jeg ret glad for at den ikke er for udringet og har ærmer… Den er vist en del af deres basis-linje, så jeg har set den adskillige gange efter jeg købte den tilbage i marts; også i andre farvekombinationer… herunder med forskellig over- og underdel, som fx grå leo overdel+sort underdel og  navy underdel+stribet overdel.. Ooog så vidt jeg husker var den ikke ret dyr – omkring 300kr måske!? Meget win – den er en life-saver!

My fave LBD has saved me on soooo many occassions… It’s nothing fancy – just a simple dress from Zara. It just has the perfect fit and I especially like the fact that it has sleeves and isn’t too low-cut..

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top