Du læser nu
Thanksgiving

Thanksgiving

Thanksgiving

Thanksgiving

Canon Eos 550D

…. Happy Thanksgiving!!!!! Jeg har trukket stikket totalt de sidste par dage – slukkede telefonen, lukkede computeren, pakkede bilen og kørte til Fresno, som ligger mellem San Fransisco og L.A.. Tiltrængt mini-ferie i suburbia!! Har blandt andet været med til at fortære 12kg kalkun (… det er altså en relativt stor fugl..), kartoffelmos, cranberries, stuffing, pumpkin pie og en masse andet godt.. Lavet som god en vaskeægte amerikansk mor kan gøre det. Halløj. Og derudover er det blevet til lange gå-ture og et sving forbi Fresno’s natteliv (kan afsløre at glitter og benvarmere er the shizzle på disse kanter). Imorgen forlader vi familie-livet behind og triller ned til Santa Barbara for at mødes med nogle venner og slappe af inden eksamensugen for alvor starter på mandag…

Happy Thanksgiving! I’ve gone to Fresno to do a family-style Thanksgiving – there’s been loads of turkey, mashed potatoes, pumpkin pies, long walks and good times.. Tomorrow we’ll be driving down to Santa Barbara to meet up with some friends for a few days of relaxation before exams kick of next week.

 Kommentarer (9)
 • Liva: yeah – surbubia på den amerikanske måde.. Meget nice:) Kaptajnens forældre gør det godt…

  Lika: avs – hvis det er nogen trøst så kostede 12kg kalkun altså også en lille mavepine her!

  Julie: thx – jeg er ingen Urban Outfitters fan, og med ondt i håret var det lidt for svært at få mobiliseret mig selv til at gå derind. Det laaaarmer jo. Maybe next time:)

  Anne: de kommer:)

  Lene: haha… ja.. jeg ville ønske, at jeg kunne vise flere billeder.. eller.. der er mange ting jeg gerne vil vise – Thanksgiving dinner for eksempel, hvem jeg er sammen med, hvordan jeg er indkvarteret osv… Meeeen – det er en hårfin balance mellem at dele og udlevere sig selv. Så jeg holder kortene lidt tæt – nogle ting vil man også bare gerne have lov til at nyde uden at skulle bruge kræfter på at dokumentere.

  Ditte: god tur!

  Mia: billederne kommer!

  Louise: Niksen:) Har hverken tid eller lyst til at gå rundt og tage billeder af fremmede mennsker herovre.. Streetstylen må du finde andetsteds:) Kan dog afsløre at det ikke er fordi det er så frygtelig anderledes end hjemme i Danmark. Some people care, some people don’t.

 • Kunne helt vildt godt tænke mig at se hvordan de amerikanske gurls fortolker moden..kunne du ikke flashe et par billeder?? 🙂

 • Fantastiske billeder! Når du landet i Santa Barbara så sørg for at tage et smut forbi deres Urban Outfitters. De har nogle ret fine og anderledes sager, bare et lille tip..:-)

 • Dét der er så snyd – afslapning men også vejret.. Kbh nærmest drukner i sne pt. Jeg kunne også godt trænge til en pause, lige og nu her faktisk. Med speciale på hjernen og en næsten færdig-renoveret lejlighed er jeg helt mentalt udkørt. Derfor købte jeg nogle agnes cupcakes i går og holdte pause fra alle pligterne. Resultat: ondt i maven og rigtig meget kvalme i dag og halvsyg i forvejen. Rigtig meget øv øv øv..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top