On the road - Acie

On the road

… vi sov længe i Fresno og kom først afsted til Santa Barbara over middag – så dagen forsvandt bag rettet på 5’eren.. Med Robyn i ørene (… jeg og co-driver var ikke helt enige om musikvalget, så der blev kørt individuelt iPhone-ræs.. fordi vi ku..) og endeløse mængder kalkun i maven.. Undervejs fik vi lige solnedgang over Stillehavet med fra 1eren helt ude ved kysten. Tjeeeek. Aftenen blev brugt på allerværste amerikanske slags – vi blev på et eller andet tidspunkt indhentet af vores ven Jack (…… u know) og endte på karaoke-bar. Av av av… Traumatiseret. For evigt. Seriøst.

2 kommentarer

 • Hej Thit,

  Helt ok – men indlægget udgivet efter det her (og langt før din kommentar) var jo et outfit-post. Det er svært at gøre alle tilfredse; ngole efterlyser billeder fra mine oplevelser og andre vil kun se outfits. jeg prøver at fordele sol og vind lige – men lige for tiden er min blog self også præget af hvad der sker i mit virkelige liv. Og mode er måske ikke det der prioriteres højest for tiden:)

 • Hej Acie…
  Ikke noget ondt for jeg elsker din blog, men jeg savner lidt flere outfits frem for alt det natur og lign.
  bare et ønske..
  God søndag herfra 😉
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top