Du læser nu
Black Friday

Black Friday

Black Friday

… fredagen efter Thanksgiving er kendt som ‘Black Friday’ – det er årets helt store udsalgsdag og folk flokkes til stormagasinerne for at få fingrene i de bedste kup… selv holdt jeg mig fra alt hvad der bare tilnærmelsesvist kunne lugte af udsalg, men over weekenden er det alligevel blevet til lidt nyt. Det er ikke så tit jeg investerer i skønheds-produkter, men MAC’s liquidlast eyeliner er en stable i min makeup-pung (.. og det var tid til en refill) og fixerings-sprayen har jeg efterhånden fået anbefalet lidt for mange gange til ikke at prøve den, når nu man faktisk er her i MAC-land, hvor priserne er lidt mere test-venlige end derhjemme. Nogen der har erfaringer med den??

I’ve stayed clear of Black Friday, but did manage to get some new beauty stuff over the weekend anyways. The liquidlast liner is a stable and I thought I’d have a go at the fixating spray – some many people have recommended it…

 Kommentarer (6)
 • Jeg har selv mix sprayen og jeg ELSKER den, den får i hvert fald sminken til at holde til de fleste byture jeg har været på 😀

 • Hey Acie 😀

  -Tænkte på om du ikke ville lave et slags “juleønskeliste”-indlæg? Kunne være fedt ..

 • Jeg har ingen formspring så det kan jeg godt forstå, at du ikke ku:)

  Hvad angår mine venner, så er det den slags jeg altså holder lidt tæt med – bare fordi jeg har valgt at dele mit liv med jer, betyder det ikke at de har det:) Mine venner er en del af mit privatliv, som jeg holder HELT privat… Lidt ligesom min familie, kæreste, økonomi, politisk overbevisning og what not.. Min blog handler om “Acie”, mens jeg holder mit liv i den virkelige verden privat… Folk siger tit, at jeg har en vildt personlig blog – det tror jeg kun, at jeg kan, fordi jeg er så stringent i forhold til mit privatliv. Jeg skriver aldrig hvis jeg har en dårlig dag, er ked af det eller oppe og skændes med kæresten eller savner mine veninder hjemme i København – men jeg har ikke noget imod, at folk ved hvilke sko jeg har på eller ved at jeg var ude eller har spist omelet med nogle venner i Santa Barbara:) Hvis du vil se lidt mere af mit privatliv kan du dog følge med på Facebook – jeg uploader engang imellem billeder af lidt mere privat karakter, hvor du vil kunne se mine venner etc.

 • Kunne ikke lige finde Formspring så spørg her:)
  Først..det er super spændende at følge med dig rundt i L.A!
  Kunne være sjovt at høre om nogle af de venner du har fået derover og bor sammen med:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top