Dagens - Acie

Dagens

Dagens

… er netop trådt ind af døren fra Santa Barbara – dagen er blevet brugt på at trille rundt og opleve byen… I ferie-tempo.. Hjemturen blev via 1eren og inkluderede et stop på “Neptune’s Net” for clam chowder, fish’n’chips og udsigt og et kulsort Stillehav, mens regnen trommede på ruderne… Nice! Nu; piratos og film!

Today’s outfit from Santa Barbara… Pretty happy about the caml knit-thing I bought the other day… So comfy and warm – perfect for days like this!

5 kommentarer

  • Jeg har lige købt den sammen, på amagertorv. Men min fælder bare sindsygt meget, det skal man lige være opmærksom på. Jeg har prøvet alt muligt for at den ikke skal fælder, men intet hjælper.. Gode råd modtages gerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top