Du læser nu
Mulighed

Mulighed

Jeg har tilbragt søndagen i effektivitetens tegn – grocery shopping, vasketøj og 15 siders opgave færdigforfattet fra start til slut.. If nothing else, har jeg da lært, at skrive med lynets hast i løbet af min uddannelse… Anyways – min effektive søndag betyder, at jeg har lidt tid til at dalre i Santa Monica imorgen formiddag i forbindelse med nogle ærinder. Tænker, at man lige skal forbi og kigge lidt nærmere på den der clutch fra American Apparel. Dog var det faktisk uret, der fangede min opmærksomhed. Gad vide hvor det er fra??

I love the watch in this picture!! Wonder where it’s from??? Does anybody know??

Pic: 5InchAndUp

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top