Du læser nu
Zoned Out

Zoned Out

Zoned Out

Det er finals week i LaLa-land og jeg har trukket stikket til omverdenen – der er dømt fokus, for der er virkelig en del arbejde jeg skal igennem inden jeg kan krydse målstregen kl 17 på fredag.. Et par af jer har spurgt ind til studietips, men tror desværre ikke, at der findes nogen mirakelopskrift. Selv har jeg erfaret, ligegyldigt hvor håbløst det føles, så kommer man altid igennem somehow. Som om man hele tiden rykker sin yderste grænse for hvor meget man kan nå. Og hvis grænsen er at få skrevet en 15siders opgave på én dag, så lukker man verden ude og gør det. Personligt hjælper det mig altid at høre sange på repeat, når jeg zoner out. I skrivende stund er det Kanye der hjælper effektiviteten på vej:) Og når jeg lukker øjnene dukker PCH op og så kan man lige klare hovedet, når man går i stå på den måde.. Yeah.. Anyways – vi ses på den anden side. Wish me luck:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top