Du læser nu
1. december

1. december

1. december

Så er det 1. december og julehyggen er for alvor blevet skudt i gang her på Looklab. Traditionen tro har jeg også pyntet lidt op;) Sidder på læsesalen og skype-chatter med en veninde, der også sidder på læsesalen… Godt nok en anden læsesal og godt nok 9 tidszoner væk.. But still.. Procrastination kender ingen geografisk afstand, så vi gør det det godt sammen! Egentlig ville jeg bare skrive, at I skulle huske at tjekke vores Looklab Julekalender ud:) Yay – det er jo d. 1. december og vi har skudt decemberhyggen igang med gedigen gaveregn – hver dag åbner vi en ny luge i kalender og hver dag er der nye gaver at vinde. For at finde dagens luge skal I drøne forbi forsiden – det er nemlig her de bliver lagt ud:)

Yay – happy 1st of December!! You like my Christmas decorations?? 😉

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top