Du læser nu
Christmas Wish?

Christmas Wish?

… et par af jer har spurgt om jeg ikke vil lave et indlæg med juleønsker – det vil jeg gerne, men jeg er lidt et af de mennesker, der synes at det er ubehageligt svært, at skrive ønskeseddel.. Og jeg får aldrig gjort det rigtigt godt.. Men jeg skal nok! Will do! I’m working on it! Promise! Samtidig er I en del, der har spurgt hvilket kamera det er jeg bruger (især efter I så DE HER og DE HER billeder) – det er et CANON eos 550d, som jeg er svært tilfreds med. Jeg har tidligere prøvet et par andre SLR-modeller fra andre mærker, men det her er by far det jeg har haft mest succes med… Så det er ihvertfald et oplagt julegaveønske, hvis man går og overvejer et spejlrefleks. Det tager virkeligt (!) gode billeder, men er samtidig ret brugervenligt – jeg læste i et review at det er et såkaldt “household SLR”. Fiint fiint.

Nårh ja – én af jer kommenterede også engang, at det var godt, at jeg havde taget “det der billedredigeringskursus”… men sådan et har jeg altså aldrig været på:) Det er kameraet! Og så hjulpet lidt på vej af den her manual, som skærer det der med spejlreflekser ret meget ud i pap (.. which I, admittedly, needed)..

Just a camera tip – some of you have been asking for christmas present inspiration and this would prob be on top of my list I didn’t have one already… I think (??) it’s the same one as Andy from StyleScrapbook and she takes great pics too.

 Kommentarer (6)
  • Jeg er også Canon fan 😀 Har selv et – dog versionen før dit, men jeg har aldrig haft tid/overskud til at sætte mig ind i alle de fantastiske funktioner det har, så tak for pdf’en – det bliver et skønt afbræk når eksamensopgaven er afleveret 🙂

  • Tak! 🙂 Har nemlig snakket med min kæreste om, at han gerne ville give mig et bedre kamera i julegave (altså… Det var hans idé, jeg har ikke bare fortalt ham, at det var det, han gerne ville give mig) og har haft så svært ved at finde rundt i kamerajunglen for at finde ud af præcis, hvilket det i så fald skulle være. Men det er jo oplagt at undersøge dette lidt nærmere så 🙂

  • Jeg har præcis samme kamera og er meget glad for det, jeg har dog stadig ikke fået sat mig ordentligt ind i alle funktionerne, det er jo som du siger ret brugervenligt og lige til at gå til, så skal der selvfølgelig bare arbejdes på de bedre billeder! Tak for PDF filen, den kan i hvert fald bruges 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top