Du læser nu
Fight Fight Fight

Fight Fight Fight

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, – U – C – L – A – UCLA – FIGHT FIGHT FIGHT! Tjek… Det gir’ måske mer’ mening hvis man lige tjekker den her video ud;) Igår var store kampdag og jeg trak i mit UCLA-gear og lod mig fragte til det legendariske Rose Bowl-stadion i Pasadena, hvor UCLA skulle møde ærkerivalerne USC (Univeristy of Southern California) til det store slag om L.A.! Der er plads til lige godt 90.000 mennesker i the Rose Bowl – halløj. Til sammenligning er der plads til nogle-og-30 i Parken. Dagen forsvandt derfor med tailgating, øl, hotdogs og ihærdige forsøg på at forstå de der forbaskede regler.. Det gik… øh… sådär.. jeg fangede ihvertfald at vi fik klø – brutale klø… Av av av.. Og ikke mindst gik dagen med at suge the epitome af amerikansk kultur (for better and for worse) til mig..

Det ringe kampresultat betød dog, at vi endte med at forlade stadion før kampen var rigtigt slut og endte istedet med at finde et sted der serverede morgenmad kl 01 om natten… L.A. har alt – også en California Omelet (… alt der hedder noget med ‘California’ har en topping af avocado.. det er læks), hvis man slet ikke har lyst til at andet efter midnat. Mhmm. Nat-morgenmad i Beverly Hills skarpt forfulgt af ‘Phish Food’ og South Park på sofaen til klokken aaalt for sent. Så nu er man lidt træt. Men på den glade måde. Og jeg ved ikke hvordan det er lykkedes mig slet ikke at have fået nogen billeder af mig selv – nogle gange bliver man vist bare lidt for optaget af at opleve, at det der med at dokumentere får backseat. Men jeg var dér. Iført min UCLA-hoodie og en blå pom-pom. Fight fight fight!

 

Yesterday was game-day and I spent all day cheering for the Bruins whilst tailgating with beer+hotdogs.. and friends:) We lost (… doh!) and I ended up getting a 1AM-breakfast in Beverly Hills.. Cause nothing is weird in LA:)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top