Draperet - Acie

Draperet

Draperet

Spottede den her nederdel i H&M forleden – draperet og Acie-farvet på én og samme tid… Og fin til julefrokoster og julegøjl.. Er ikke så fjollet med elastikken (hvorfor skal alle nederdele laves med sådan en stor fed elastisk for tiden?!), men den kan jo let bukkes ned if ever.. Selv lod jeg den hænge – tanken om alt det jeg skal slæbe tilbage over Atlanten afskrækker mig pt fra at investere i noget som helst. Suk.

Saw this skirt in H&M the other day – nude and draped.. Could be good for Christmas parties:)

11 kommentarer

 • Thilde & Natascha; har ikke helt besluttet mig endnu… har en flybillet til Stockholm d. 19, men er ikke sikker på, at jeg kommer til at gøre brug af den. Perhaps. Har lidt eventyr i ærmet;)

  Guld.log: haha… well… der går ret meget eventyr i den for tiden, hvorfor jeg måske også er mere stille end hvad godt er herinde. Det er svært – det er som om, at mit liv har ændret sig så meget, at det er svært rigtigt at kommunikere det på skrift. Og så bliver det hele bare hurtigt brudstykker taget ud af kontekst. Men det er også min egen skyld, fordi jeg er så privat med nogle ting.. Man kan jo ikke få det hele:)

 • Den er meget Acie;-) Men måske netop derfor også klogt at lade den hænge…du har jo en del, der minder om:-)

  Hvornår kommer der mere eventyr? 😉

  kh

 • Uh den er ellers fin! 😉 Jeg kan nu faktisk meget godt lide den der elastik 😉 Og Rigtig fin header, der er hyggeligt med den stemning:)
  /Gunilla

 • Hej Acie
  Hvornår er det egentlig du skal hjem igen? og er det til Stockholm eller KBH?
  Det har været mega lækkert at følge dine eventyr 🙂

 • Fin er den da, men ja den elastik kunne godt undværes.

  Hvornår rejser du hjem igen egentlig? Til jul cirka el?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top