Du læser nu
Dear Santa

Dear Santa

Dear Santa

…. Der er efterhånden mange der har bedt om en ønskeseddel – ikke bare herinde, men så sent som imorges lå der en email fra mine forældre med selv samme ønske. Ugh. Jeg er ikke så glad for det der med at skrive ønskesedler – det er som om man ikke rigtigt mangler noget mere… Derfor bliver min ønskeseddel altid et cross-over mellem urealistisk og åndet. Dette år er ingen undtagelse. Men here it is – jeg ønsker mig:

– en solnedgang på Hawaii

– et Rolex Daytona

– et par korte grå Whooga boots

– klassiske Rouge Noir

– en juice presser fra Philips

– Hele Zara – især det der er leopard-plettet

– Armbånd (sølvversionen) + peace charm fra ByBiehl

 

I ‘m really bad with Christmas wishes, but here goes… I tried… 🙂

 Kommentarer (8)
 • Ja solnedgang på Hawaii:-) Der er fantastisk på Hawaii og jeg ville onde alle mennesker en tur dertil:-)
  Men Acie du er jo kun 6 timers flyvetur derfra!
  /Camilla

 • Hehe vi ønsker os også en Philips juicepresser – freaky family. Jeg har planer om daglige skud af gulerod/æble/ingefær i løbet af min barsel. Måske din mor lige kan få forhandlet en 2 for 1 deal hjem. Hun plejer jo at være ualmindelig god til at lægge lidt pres på ekspedienterne 😉

 • Jeg tror nu jeg ville droppe önsket om en juice presser 🙂 Har selv for nylig solgt min da det viste sig at den fylder, er besværlig at göre ren og at det er en del nemmere at köbe færdig presset juice. Men ellers en god liste 🙂

 • Jeg ønsker mig bare et walk-in-closet til jul, og evt et Asos.com gavekort, der virker resten af livet… men udover det kan jeg heller ikke komme på mange ønsker ;D

  fashionavecnanna.blogspot.com

 • juicepresseren kan jeg virkelig anbefale! den bliver du glad for i længden:-) prøv enten gulerød/appesin/ingefær eller kiwi/æble/lime…uhm!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top