Santa Monica Sunset - Acie

9 kommentarer

  • Yeah – livet i Cali er ikke dumt:) Er rigtig glad for at være her og overvejer ret seriøst om man skulle slå teltpløkkerne i på lidt mere permanent basis. We’ll see:)

    Jeg er ikke sikker på hvornår jeg kommer hjem – måske bliver det først efter nytår. Jeg har ikke taget en beslutning endnu. Det skal jeg dog nok snart til. Heh.

  • Ihh Phish Food er bare den bedste B&J variant! 😉
    Det er super dejligt ud derovre, må snart få sparet op til en tur.. 🙂

  • Smukke Acie
    Jeg vil os spise B&J i pink solnedgang i Cali´…….Du er heldig og jeg nyder at drømme mig med ‘på tur’, når jeg tjekker ind her! Gid det var mig, men en efterhånden temmelig opsvulmet mavse forhindrer den slags:-) Håber bebs kan lide at rejse. For det kommer hun sat….. til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top