Du læser nu
Otippat

Otippat

Otippat

… mhmm… et af mine absolutte yndlingsord på svensk… otippat.. kommer engang imellem til at fordanske det med et ‘utippet’, men det er som om det ikke rigtigt fungerer helt lige så godt.. anyways… otippat = Margit Brandt… har altid betragtet det mærke som værende nogenlunde ligeså spændende som daggammelt havregrød.. sådan lidt et mor-mærke.. og sådan noget med en masse print.. på 70er-måden.. og jeg gør det, som bekendt, ikke så fantastisk meget i print… Så derfor har jeg altid bare sådan lidt sprunget Margit Brandt over. Men tidligere faldt jeg tilfældigt (… give and take – synes tasken fra vores julekalender i forgårs var pæn og blev nysgerrig.. den var jo enkel og i læder.. hvor var 70er-printet og mor-vibesne?!) over deres Bay Blouse (den sorte + creme-ish med vandfald.. jeg er mest til den lyse version), som jeg synes er ret fin. Især til kun små 400kr – jeg troede det var meget dyrere?! Så jeg blev nysgerrig og klikkede lidt rundt – og faldt faktisk for flere styles, som jeg synes er rigtigt fine. Er helt vild med den grå cardigan og derudover er der bare en masse gode basisstyles med fine draperinger. Otippat. Se flere styles HER.

I was just positively surprised by Danish Margit Brandt. I’ve never paid much attention to that brand, but just discovered their cool draped basics. I’m a fan. Didn’t see that coming. Get it HERE.

 Kommentarer (6)
  • I love it. Har selv en af kjolerne, dog ikke fra MB, men magen til og jeg knuselsker den. Måske skulle man lure lidt mere på dem fra MB.

  • næh, hvor er de fine! -meget fedt alternativ til samsøe samsøe’s (fantastiske) bluser.
    😀

    ps: tak for en fed julekalender, jeg er nemlig den heldige vinder af margit brandt tasken, og kan slet ikke vente med at få den! (:

  • Det kunne det meget vel være, altså datterens entré. Jeg har selv haft kig på nogle strik fra mærket og det kan da være jeg skal have noget under udsalget 😉

  • Yeah, me too… det er ret stenet – jeg tænker, at det måske er datterens entré i virksomheden, der for alvor begynder at sætte sine spor… det er ihvertfald cool – og meget Acie’sk.. Basis og draperinger.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top