The Fashion District – Downtown L.A.

Fik endelig numset mig Downtown idag – havde hørt lidt blandede ting om det, og har ikke rigtigt haft nogen grund til at kæmpe mig igennem trafikken hele vejen derned. Men jeg manglede en ny kuffert (…. ahem) og rygtet ville at the Fashion District downtown var stedet man fik den slags ustyrligt billigt. Rygtet talte sandt, og jeg er nu ejer af en gigantisk duffelbag on wheels. Derudover browsede vi i de mange små (.. og virkelig sjove) butikker og rynkede på næsen af alle de virkeligt tåbelige ting man kan få. Vil man have knock-offs, sko i plastik, kufferter eller stof, så er the Fashion District the place to go.

Went downtown LA today to get a new suitcase – interesting experience. I’ve kinda missed feeling like I live in a big city (… ironically, LA feels like a gigantic suburb rather than actual city), so it was a fun experience.

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top