Du læser nu
Flash Flood Warning

Flash Flood Warning

Ååååååååh….. Det har regnet 5 dage i træk nu.. Non-stop heavy regn.. Det er tilsyneladende ‘the strongest rain storm in a decade’.. og det sætter jo unægteligt en dæmper på aktivitetsniveauet – for når det regner hér, sner det oppe i bjergene. Og det betyder, at ski-områderne lukker ned – hvilket lidt er en pest, når man lige havde forestillet sig, at man skulle tilbringe julen på ski i Californien. Doh. Tilgengæld overvejede vi at køre til San Diego, men tanken om at køre særlig langt i det her vejr virker ikke specielt tillokkende… Og så frarådes al bilkørsel også.. Så der er stille i LaLa-land for tiden.. Og vådt.. Jeg holder hovedet højt med hjemmebagte cookies. Haps.

LA is soaking wet – it’s been raining non-stop for 5 days and the city is pretty flooded… have never experienced anything like this before. It’s stupid.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top