Flash Flood Warning - Acie

Flash Flood Warning

Ååååååååh….. Det har regnet 5 dage i træk nu.. Non-stop heavy regn.. Det er tilsyneladende ‘the strongest rain storm in a decade’.. og det sætter jo unægteligt en dæmper på aktivitetsniveauet – for når det regner hér, sner det oppe i bjergene. Og det betyder, at ski-områderne lukker ned – hvilket lidt er en pest, når man lige havde forestillet sig, at man skulle tilbringe julen på ski i Californien. Doh. Tilgengæld overvejede vi at køre til San Diego, men tanken om at køre særlig langt i det her vejr virker ikke specielt tillokkende… Og så frarådes al bilkørsel også.. Så der er stille i LaLa-land for tiden.. Og vådt.. Jeg holder hovedet højt med hjemmebagte cookies. Haps.

LA is soaking wet – it’s been raining non-stop for 5 days and the city is pretty flooded… have never experienced anything like this before. It’s stupid.

6 kommentarer

  • Fuglen: I’ve heard.. Adder badder! Godt det ikke er mig!

    Guapizimo: tell me abt it! Indtil torsdag siger prognoserne – én HEL uge! BAAAH! Non-stop!! Og jo – det kan du da tro.. Jeg sætter Crappers på sagen (.. Crappers er vores teknikven.. han kan alt).

    Cecilie: nope – ikke i år:)

  • Æv æv, det var nu meget federe at se dine solskinsbilleder når man sidder her i snelandskabet. Hvor længe er der udsigt til regn endnu?

    Acie kan du ikke få sådan en “Notify me of followup comments via e-mail” man kan klikke af, når man har lagt en kommentar? 🙂

  • Herhjemme siger de at det er det vildeste vintervejr i 100 år – og så er der stadig nogen, der betvivler den globale opvarmning?? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top