Du læser nu
Luksus // Budget

Luksus // Budget

Luksus // Budget

… alright – on the bright side, så giver det her forbaskede regnvejr mig tid til at ligge med computeren på maven, og browse nettet igennem.. det er godt nok noget tid siden, jeg sidst har gjort det.. av av av.. anyways – har tidligere pludret lidt om nude cardi’s og jeg mener stadig, at det er en virkelig god investering. Fin til sorte skinnies om vinteren og denimshorts om sommeren.. er faldet over disse 3 – 2 af dem er highstreet og 1 af dem er en designer. Jeg har fjernet mærkerne – så kan I mon gætte hvilken der IKKE er budget-venlig?? 🙂

3 nude cardis – two are highstreet and one is designer; can you see which one’s the odd one out?

 Kommentarer (28)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top