Du læser nu
L.A. Uniform

L.A. Uniform

L.A. Uniform

Alright – et par af jer, har spurgt hvordan folk går klædt i LA.. Eller.. Hvordan andre piger går klædt.. det er self meget forskelligt, men lad os sige det sådan, at man ikke går galt i byen med lidt gode basics, et par grove støvler og en læderjakke i LA.. Havde jeg havde en beanie, var det ikke til at se, at jeg ikke var born&raised i Santa Monica. Det regner stadig, så derfor bliver mine Frye-boots flittigt brugt. Havde ellers ikke regnet (… heh) med, at de ville komme rigtigt i brug før jeg ramte Skandiland, men efter at have set ihvertfald 17 par gennemblødte UGGs idag er jeg absolut veltilfreds med investeringen i et par fornuftige støvler.

Iøvrigt skægt, at læse jeres gæt til mit forrige indlæg. Heh.. Jeg har afsløret det rigtige svar i kommentarerne til de af jer der er nysgerrige:)

Some of you have been asking what ppl wear in LA – and it obviously differs alot since LA is such a gigantic and diverse city. Buuuut – some great basics, a pair of boots and a leather jacket are pretty safe bets around the Santa Monica area:)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top