Du læser nu
Midterskilning

Midterskilning

Midterskilning

Det er f.i.n.a.l.l.y. holdt op med at regne og vi fejrede ved faktisk at bevæge os udendørs. Direction Santa Monica. Det hele er stadig ret vådt og klamt, så mit outfit var ikke specielt spændende – tilgengæld testede jeg lige tilværelsen iført midterskilning.. Interessant. Det lyder helt tåbeligt, men jeg har så hamrende svært ved at vænne mig til det – det er jo formodentlig sådan en ting, som resten af verden ikke engang lægger mærke til, men jeg bliver lige forskrækket hver gang jeg ser mig selv i spejlet. Forandrings-forskrækket much??! Anyways – jeg synes jo det er enormt fint på andre.. altså – hele det der lange lokker+midterskilning på California-måden på andre, men kan ikke helt finde ud af om jeg bare får et hovede som en fodbold, når jeg selv forsøger. Hm. Tænkeboks. Eller. Mja. Rimelig ligegyldigt egentlig. Jeg bebrejder regnvejret og den sløve stemning det tog med sig.

… had a go at the whole middle-parting+long hair Cali style today..  can’t decide if I like it or not.. but I find that it’s a pretty ridic and futile dilemma to waste too much brain capacity on.. So a decision is not likely to be made. It’s been raining for 5 days straight – what can I say!?

 Kommentarer (15)
 • Uh, tak allesammen.. Efter jeres kommentarer kastede jeg mig ud i det igen idag – og fik taget billeder med spejlrefleksen så nu må I se, om I holder ved kommentarerne, når billederne bliver lidt bedre:) Jeg har stadig svært ved at vænne mig til det…

 • Jeg har det på fuldstændig samme måde og synes mit ansigt bliver æggeformet med midterskilnig, men jeg må side, at det klæder dig virkelig godt!

 • Ha ha ha jeg har det på samme måde… Jeg kan bare ikke have sideskildning 🙂 Synes jeg ligner en nød hæ hæ… tror bare at det er et spørgsmål om vane :)Men ved præcist hvordan du har det.
  God jul over there!

 • Jeg kan heller ikke tåle at se mig selv med midterskilning – SLET ikke faktisk! Det er lidt mærkeligt, men jeg elsker min sideskilning og synes jeg ser latterlig ud med midterskilning.
  Til gengæld synes jeg sagtens du kan bære den, når bare der er fylde i dit hår 🙂

  God jul!

 • Jeg synes det klæder dit ansigt rigtig godt med midterskilning. Jeg ændrede også min sideskilning til midterskilning for nogle måneder siden. Og det har taget lidt tid at vænne mig til… er stadig lidt i tvivl om du nu også er mig – men trængte sådan til at der skulle ske noget nyt med håret. Og så var det lige det bedste og billigeste alternativ til en frisørtur:-)
  Rigtig god jul og godt nytår 🙂

 • .. hmm.. i så fald har det været længe siden – jeg havde oprindeligt en returbillet til inden jul, men ændrede planer, så jeg skal ikke hjem til jul:)

 • Skrev du ikke på Twitter en dag, du skulle hjem til jul? For skal du så ikke til at af sted?:P Men det var måske ikke jul som i juleaften..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top