What time is it?! - Acie

What time is it?!

What time is it?!

…. merry x-mas Acie!! Julegave fra mig, til mig.. Har længe været ude efter et hvidt ur og havde egentlig kastet min kærlighed på det her. Jeg synes stadig det er fint, meeeen – idag faldt jeg over det her i American Eagle Outiftters og så blev det besluttet at det var mine julegave til mig selv.. Fordi jeg på en eller anden måde har mistet mit Vietnam-ur (… sad)… Og the best thing – det kostede beskedne $16. Affordable. Er svært glad for det.

… My christmas present to myself – I lost my other watch (.. sad), so I needed a new one.. found this at American Eagle Outfitters and it was ridic cheap. Merry x-mas to me. And you;)

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top