Du læser nu
Christmas Eve

Christmas Eve

Christmas Eve

Weeehuu!! 24. december – juleaften…. Jeg skal ærligt indrømme, at mine julestemning er ret meget i bund, men jeg sender helt sikkert tanker hjem til mors flæskesteg, de brunede kartofler, vaniliekransene og julekonfekten.. Mhmm… Men men – man kan jo ikke få det hele, og mine planer for juleaften er heller ikke dumme.. Når I læser dette er jeg på farten og jeg lover, at opdatere, så snart jeg er fremme.. Én ting er sikkert – det bliver ikke nogen almindelig juleaften i år! Havde jeg tilgengæld været hjemme i barndomshjemmet skulle jeg gladeligt være trukket i dette outfit. Jeg så “The Tourist” med Angelina Jolie og Capt’n Sparrow igår og blev svært fascineret af Elise Clifton-Ward’s ultra classy stil, som jeg gerne skulle gøre hende efter.. Oh well.. Måske om 10 år.

Og hey – GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!!!!! 🙂

My Christmas will be anything but usual this year… Crazy plans.. wouldn’t have mind wearing this had I been home though… obviously saw the Tourist last night…

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top