Laaaaas Vegas


Yay… Mobilpost live fra Las Vegas. Ligegyldigt hvor hårdt man prøver bliver det bare aldrig jul, når man er langt fra familien – så vi gad ikke engang forsøge og tog istedet til Sin City! Borderline inappropriate – men ska’ det være så la’ det være! Juleaften i neonlysets skær.. Nyt og spændende!

6 kommentarer

  • Nat: yeaah!! Viva Las Vegas:)

    Anita: we sure did – lover at det blev en juleaften, som jeg aldrig nogensinde glemmer:)

    Pernille: heh.. det var lidt en impulsiv idé – vi ville have været på ski, men vejret var så dårligt, så i tirsdags da jeg sad i en bilkø kom jeg til at tænke på, at vi da skulle til Vegas.. So we did! Bor bare på Treasure Island – ikke noget vildt, men på the strip, så det er fint nok til os..

    Katrine: tusind tak!!

    Cato: haha.. self er du helt med på den… quick and dirty – bogstaveligt talt.. en enkelt på Treasure Island. Buum!

  • Hvor er det fedt gjort! Hvilket hotel bor i på? Bare så man kan drømme med herhjemmefra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top