Du læser nu
To be continued…

To be continued…

…. yeah – det var dét for denne gang!! Jeg har L.A. helt op til ørene – fyldt af indtryk, oplevelser og lykke… Som I læser dette er jeg så småt på vej hjem til Scandiland – det næste stykke tid skal bruges på at fordøje et helt fantastisk eventyr.. og lande.. og trække vejret.. og se min familie og venner… og blive kuldeforskrækket og jetlagged i det mørke nord..  Si si… Acie i Californien – to be continued… for sure.. Men hvis jeg er lidt stille, så ved I hvorfor – der er meget der skal indhentes… 9 tidszoner ikke mindst:)

I’m headed to Scandinavia! So long L.A. – ya did me good… And I’ll be back – mark my words;)

 Kommentarer (8)
 • Ej, jeg får helt ondt i maven på dine vegne. 😀 Det har været en fornøjelse at følge dit liv i Skandiland, men næsten en større fornøjelse at opleve LA gennem dine øjne. Håber en dag selv at tage dertil, men indtil jeg får råd, vil jeg helt sikkert kigge tilbage i dine indlæg, og drømme mig derover. 🙂
  God vind herfra.

 • Ha’ en rigtig god tur hjem Acie!
  Det ser jo ud til at du har nydt eventyret to the fullest! Glæder mig til at læse med igen når du har indhentet tidszoner osv 🙂

  Godt nytår!!

 • Rigtig god tur hjem (hvis du ikke allerede er nået frem)! 🙂 Skal du tilbage til Stockholm efter en velfortjent homecoming? 🙂

 • Jeg synes det har været helt fantastisk at følge med i dit L.A.-liv. Det har givet mod meget mere lyst til selv at tage der over. (:
  Men det bliver sikkert også skønt at fortsat følge dig når du nu er ‘hjemme’ igen.

 • Håber du får en god tur hjem 🙂 Ser frem til at følge dit næste eventyr – for er helt sikker på at der ikke går længe før du starter på et nyt eventyr på den ene eller den anden måde.

  Det var dejligt at følge dig i lala land og det mindskede ikke trangen til selv at drage derover 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top