Du læser nu
Chicagooooo

Chicagooooo

 Kommentarer (8)
 • Louise: mit fly fra LA til Chicago var forsinket pga tåge i San Francisco.. Doh. Så jeg missede min connection. Lidt træls.

  Elizabeth:.. I did the same:) Har været i Chicago mange gange før – min bror har boet her – så jeg har set hvad der er at se turist-wise.. trængte bare til at slappe af.

  Tina:… well… det var midnat og jeg var træt – 1, 2, 3: “The Hilton, please”.. orkede ikke et eller andet lille luset motel, men ville have en ordentlig seng, roomservice og wifi. bum.

  Sara: yeah – jeg elsker også chicago:)

  Louise: det er jeg vist næppe den rette til… jeg har været i Chicago en del gange, men kun som turist – så jeg har slet ikke byen inde under huden som andre sikkert har. Jeg ved kun det der står i Lonely Planet. Men have fun – Chicago er amazing!

  Malene: wooord!

  Nanna: sårn’ en har jeg prøvet – syntes næsten det var FOR meget af det gode?! Very dense.. haha..

 • Åhh Acie, jeg rejser til Chicago d. 3 jan. og 6 mdr. frem, kunne du måske overtales til at komme med nogle guldkorn ang. byen??
  Gode vintage butikker, oplevelser osv.??

 • Hm been there, done that 🙂 Strandede også engang i Chicago, men kan desværre ikke hjælpe dig med ativiteter, for det var midt om natten. Så vi udnyttede den gigantiske seng og det faktum at du kan bestille pizza kl. 01 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top