Du læser nu
Getting there…

Getting there…

Getting there...

Getting there...

Getting there...

Getting there...

… stadig i Chicago og kæmper desperat kamp for at finde en oplader til min telefon.. det er jo rookie-mistake nr. 1 at lægge den i bagagen, men altså – jeg havde ikke lige regnet med at få 24timer i Chicago, og det hele gik lidt hurtigt, da jeg skulle ud af døren.. for a change.. ahem.. anyways – L.A. var fin og klar, da jeg gjorde min exit.. see ya later kid – you did me good!

Stuck in Chicago… Oh O’Hare… You’re so much fun. Ahem.

 Kommentarer (5)
  • Haha, well det var nu ikke takket være flyselskabet… Min forsinkelse var “weather related” (… hello BS – klar blå himmel i både LA og Chicago), så min nat på Hilton blev meget på egen regning..

  • Look on the bright side, du overnattede på Hilton i stedet for i lufthavnen:-) Håber du har fået løst oplader-sitationen..

    Har engang tilbragt natten i Newark lufthavnen, virkelig kedeligt sted. Men to svenske gutter strandede der også, så jeg fik faktisk ret hyggeligt selskab. Men åh hvor ville jeg bare HJEM.

  • Hazel: haha – thx! Men jeg har jo brug for aktiviteter, der ikke er tekniktunge qua total mangel på strøm. Fordømt!

    Julie: ah – thx!! sådan en kommentar er rar at få, når man sidder med sig selv ude i den store verden:)

  • Hej Acie, altid hyggeligt at følge med i dine eventyr. Jeg læser din blog dagligt og synes den er rigtig god. Jeg krydser fingre for at du snart kan komme hjem, det er aldrig sjovt ikke at kunne komme hjem når man har været ude at rejse.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top