Du læser nu
Get The Look – Lauren Conrad

Get The Look – Lauren Conrad

annonce

Lauren Conrad spottet out&about i Beverly Hills i midten af december… Gaaah… Bare arme.. Yeah.. Defo i Californien.. Har egentlig brugt det meste af dagen på at ligge og surfe rundt for at finde inspiration til mit nytårsoutfit (… udover at drikke 1½ liter Faxe Kondi Light, that is… årh.. man fatter jo ikke, at der ikke er nogen, der har forsøgt at eksportere den slags til udlandet..), men er ingen vejne kommet, så er helt på bar bund.. Orker næsten ikke nogen LBD, selvom det jo unægteligt er sådan det ender. Hmpf. Måske noget á la mit jule-outfit?!? Hvad skal I have på derude?? Smid gerne links (hvis sådanne altså findes) til jeres looks/kjoler. Inspiration needed:)

Derudover ligger jeg og drømmer om lækker cashmere fra ScandinavianLux (reklame).

 

Lauren Conrad – out and about in BH a few weeks ago… December in California – the climate makes so much sense to me… A lot more sense than the Scandinavian at least.. Brr… Take meee baaack.

 

 Kommentarer (10)
 • […] And hello… Den her hang og smilede til mig i Weekday idag, og utippet nok tog det mig ca. 1½ minut, at flå den ned fra knagen og smide den resolut på disken med et veltilfreds smil på læben. 300kr senere kunne jeg spankulere ud af butikken med noget flæset, nude og skjorte-agtigt. I’m so predictable. Hvordan jeg vil style den? Sådan her! […]

 • Jeg havde tænkt på min leokjole fra H&M, men jeg har ikke haft held med at finde en cardigan eller noget til at tage udenover (lidt for koldt uden ærmer. Brr..), så jeg tror bare det ender med et par treggings, min prikkede oversize top og store smykker. 🙂

 • Jeg giver den fuld skrue i den gulvlange Alberta Ferretti kjole fra mit bryllup, tykke strømper og vinterstøvler under – og en venetiansk maske med strudsefjer!!

  Det bliver alt for meget – på den gode måde 🙂

 • First of all – godt nytår!!

  Jeg synes denne video er fantastisk, og har derfor smidt den på min blogg.

  https://www.soesblog.dk/2010/12/nytars-tips.html

  Jeg regner med at hoppe på “herre looket” med højtaljede “læder” shorts, sorte strømpebukser, hvide knæstrømper, enten en blonde top eller en sort gennemsigtig skjorte nede i shortsene og så enten en vest eller en blazerjakke .. En masse fine accessories, lækkert hår og skøn make up 🙂

 • Er fuldstændig på ligeså bar bund som dig!!
  Det er virkelig stressende, har hevet alt mit tøj ud af skabene, og nu er jeg ligeså lost som før, plus at jeg har en meget rodet lejlighed.. Åh 🙁

  Har lagt info ind om åbningstider på diverse shoppingcentre imorgen, så måske man alligevel kan nå at finde en ny nytårskjole.. 🙂

  Godt nytår Acie!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top