Du læser nu
Sunnies

Sunnies

… alright – måske ikke helt årstiden til det her indlæg, men jeg er blevet lidt kær i de solbriller jeg viste i forrige indlæg.. RayBan Cats 1000… Synes de er meget meget fine og tænker, at det skal være sommerens sunnies for min del… Dog tror jeg, at jeg vælger dem i farven “lys havana”- bare fordi sorte solbriller bliver meget hårde til mit lyse hård.. men på den anden side er jeg ikke sikker – de sorte kunne også være lidt rockede.. overvejelser… De koster 815kr og fåes HER.

Very much in love with the RayBan Cats 1000.. i’m defo a sunnies girl, but I rarely spend a lot of money on my shades, as I have a tendency to lose them/break them… Buuut – these might be my 2011-sunnies:)

Source: Stockholm Streetstyle

 Kommentarer (6)
 • Christina – Nej, de er ikke de samme.
  De fåes med både grey crystal lens som er dem på billedet og med g-15 xlt – som er dem pigen har på (:
  Så stelfarven er den samme, men du kan vælge mørke eller lysere glas.. Du kan se det på Ray-Ban’s webshop.

 • Hej Acie!

  Brillerne på billedet ser meget mørke ud, er det de samme som dem du har fundet billede af? Altså med grå glas?

 • jeg købte et par sidste år, og var også virkelig i tvivl om jeg skulle vælge dem i sort eller havana, men valgte dem til sidst i havana, og har efterfølgende prøvet de sorte hos en veninde, og var virkelig glad for havana’erne 🙂 de er meget bedre i solen synes jeg så jeg vil foreslå dig at købe dem 🙂

  held og lykke med brillen 😉

 • GOD I LOVE THEM – ved du om man kan få et par look alikes et sted? For ja, ALLE mine solbriller bliver enten ødelagt eller glemt all over byen. H&M har lavet et par til en 50’er – men de er ikke nær så pæne!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top