Du læser nu
Indflytningsfest

Indflytningsfest

Indflytningsfest

…. yes… super fash er man her 1. januar.. eller.. mja.. not so much… her på matriklen er dagen gået med at sove længe (… læææææænge), spise brunch, gå tur i fælledparken og nu er der lagt an til friskbagte pølsehorn (halløj) og film på sofaen… så bliver det næsten ikke mere dagen-derpå-agtigt… Har I iøvrigt set, hvem der er flyttet ind på Looklab??? Yeah – vi har fået nye roomies…. Velkommen til Sara og Sofie – det er dejligt endelig at kunne afsløre.. Bag sådan en udvidelse ligger self en masse tanker, mails og møder. Vi syntes at Sofie og Sara passer bidrager med noget nyt til fællesskabet og samtidig passer helt rigtigt ind. Som vi så småt afslørede allerede da vi launchede, så er det tanken at Looklab skal være i standig udvikling og vi har stadig masser af idéer på tegnebrættet:) Men for nu bliver det velkommen til to nye søde, sjove og rare roomies her på Looklab. Yaaay! Hvilken måde at starte 2011 på:)

Okay – I look like meh, but it’s January 1st and it feels fitting… As of today we’ve expanded Looklab with two new roomies – so don’t forget to swing by Sara and Sofie and say hello🙂

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top