Du læser nu
Causal Monday

Causal Monday

Causal Monday

Imorgen tidlig går det vist løs for store dele af jer igen – for mit eget vedkommende er tiden meget min egen. Mens jeg er i København har jeg en masse møder der skal klares og mon ikke også jeg kommer til at sidde og arbejde lidt på Looklab-kontoret i ny og næ?! Derudover har jeg et speciale, der lige skal skrives (.. bum bum), så det der med struktur og faste rammer vinker jeg lidt farvel til i en periode.. Interessant. Anyhow. Hvis jeg (imod alle odds) skulle være kommet ud af min Californien-koma imorgen, så bliver outfittet nok noget á la ovenstående. Meget casual. Jeans, tee, støvler og stor cardi… Med Rouge Noir på neglene – jeg havde nemlig besøg af nissen forleden. Wuhu.

Ugh – 1st work day of 2011 coming up… I’m not sure if I’ll be able to go anywhere, but if I do, I’ll prob wear something like this.. I’m in a California-coma.. It’s so cold here.. Brrr..

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top