Du læser nu
Ny Hobby

Ny Hobby

Okay, jeg er gået så meget i stå, at jeg næsten er begyndt at gå baglæns… Tal lige om at geare ned… Er heller ikke helt klar over om jeg har haft jetlag, for har sovet noget der ligner 18timer i døgnet, siden jeg satte fod på dansk jord.. Jeg finder derfor også stor fornøjelse i ret beskedne eventyr i disse dage – herunder at lege med den nye juicepresser.. Halløj, det smager godt sårn’ noget juice. Imorges blev det til æbler, appelsiner, spinat og ingefær. Er der mon nogen af jer, der kender nogle gode opskrifter? Eller sites, hvor man kan finde mere af den slags?

I’ve been sleeping non-stop since returning. can’t even tell if i’ve been jetlagged – I’ve just been sleeping. All the time. So weird.

 Kommentarer (17)
 • Pernille: det synes jeg! Var ldit bekymret for om den var for svær, at gøre ren, men der har ikke været nogen problemer på den front so far..

  Gülcan: det lyder også lækkert:) Haps

  Lisbeth: uh – rødbede.. fancy.. har slet ingen idé om hvordan det smager?

 • appelsin, ingefaer, ananas, aeble, en smule hindbaer og citron. nam. jeg glaeder mig ogsaa til at komme hjem til min mors juice-maskine. 🙂

 • Mmm.. Jeg har selv en juicepresser (eller saftcentrifuge om man vil) og jeg elsker den!
  Tror lige at du har fået mig til, at lave friskpresset appelsinjuice i morgen 😛

 • Jeg overvejer selv om man skulle investere i sådan en fætter, så du må meget gerne melde tilbage om det er umagen værd 🙂 Selv er jeg stor fan af juice med gulerod, æble og ingefær, som allerede er foreslået et par gange – nam!

 • Uh, tak for alle jeres gode bud! Jeg vil fluks gå igang med at teste – kan lave et indlæg med de bedste opskrifter på et tidspunkt?? Men det ved jeg ikke om der er interesse for?? 🙂

 • Jeg kunne egentlig også godt tænke mig sådan en juice-presser. Mon ikke internettet er spækket med gode opskrifter. Hmmm, fortsat god søndag 🙂

  / Tine

 • Jeg kender en der hedder Doctor Juice. Hvis man drikker den når man føler sig lidt sløj, skal man nok komme ovenpå igen – og så smager den FANTASTISK. Til 1 glas skal der 2 æbler, 1 stang bladselleri, 1 gulerod, et lille stykke rødbede, 1/2 lime og lidt ingefær i.
  Ellers kan man tage 1/2 agurk, 2 æbler, 1 stang bladselleri og lidt citron. Denne er også super god!

 • Jeg plejer at lave en lækker juice af æbler, gulerødder, citron og ingefær! Mums det er godt! Ellers er det også virkelig lækkert med babyspinat-blade, æbler, ingefær og citron.

 • rawfood.dk og/eller andre sider omhandlende Raw Food! Og velkommen hjem, det var dejligt at følge dit eventyr!

 • Nothing complicated, men jeg kan huske da jeg sov over hos min veninde, og om morgenen fik vi friskpresset appelsin juice fra sådan en fin maskine, og det var SÅ lækkert, det havde en cremet smag ^^ Nam Nam!
  Jeg vil også råde dig til aldrig at lave juice med rødbede og citron, smager af…ja, rødbede rod XD

  Jeg tror til gengæld at jordbær, appelsin (eller citron) og vanilje ville smage godt 😉

  thefashionfrog.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top