Du læser nu
2010 – kort & godt

2010 – kort & godt

Der var et iskoldt Stockholm, der var Åre med venner, der var travlt forår, SATC på sofaen, ustyrlige mængder kladdkaka, der var eksamen, der var summer internship og voksenland, der var København, der var Åland, der var Midsommar, der var Skärgården, der var fester, der var Looklab og der var Californien… Der var eventyr, der var kærlighed, flere fester,Santa Barbara, der var gamle venner, nyere venner, der var San Francisco, karaoke, spicy shrimp inari, der var strand, der var shopping og der var L.A…. Der var Century City og Beverly Hills, Darlington Avenue og Jeepy. Der var UCLA, MBA og TOYF… Fodbold, outlets, morgenmad midt om natten, phish food på sofaen og Golden Gate… Der var varmt, der var Alcatraz, Fresno og Russian Hill – Brandy

Just a few key words from 2010… Stockholm, Copenhagen and Los Angeles – what an adventure.. This time last year I had no idea that I’d be going to LA.. Buut – it seems that for every year that passes my adventures only grow bigger and bigger – so I’m excited to see what 2011 will bring!?

 Kommentarer (18)
 • Hey. Ved ikke lige om det er det rette sted jeg skriver dette. Men synes bare at du/I skulle vide, at jeg synes der på det sidste har været problemer med billederne herinde, via bloglovin, man kan kun se halvdelen af nogle billeder, og så er resten af billedet gråt. Jeg ved ikke om jeg er den enste der har haft det problem, jeg håber det næsten ikke, for så er det jo min computer den er gal med. 🙂
  Men så I lige vidste det. 🙂
  Knus Pernille..
  Og tak for en dejlig blog. 😉

 • Du har da ret! og flot er den søerme også i sort/hvid med håndtegn og headbang….ja, jeg husker tydeligt, at jeg vist ikke var den eneste, som synes, du så urimeligt lækker ud i pink working suit:-)

 • Maiken: tusind tak!! Jeg gør mit bedste og det er helt sikkert ikke fordi jeg aldrig presser mig selv og engang imellem tænker “hvaaaad laaaver du!?”. Men jeg trøster mig med at det altid løser sig – og at intet er så slemt, at man ikke kan købe en flybillet hjem på sit kreditkort, hvis hele verden falder sammen.

  Anita: uh ja – jeg er også lidt spændt på at se hvad jeg finder på. Men har det også fint med ikke at have nogen plan lige nu. det skal jo helst ikke blive for planlagt;) Og dejlig historie!

  Guldlog: hahahaha – well, pallietbassen er der (omend i s/h), og den pink blazer må vist have forputtet sig et sted. Den var med i de billeder jeg brugte til collagen, men måske den er havnet under nogle af de andre!? Og thx;)

 • Om jeg jo naturligvis finder din collage både fin, flot og fashion, så må jeg jo indvende – som i MÅ jeg altså – at to meget væsentlige outfits mangler! Ikke fordi, du fandt inspiration, hvor du gjorde, men fordi, du simpelthen så så forbandet godt ud i dem: HVOR er den pink blazer og den fabelagtige pailletjakke a la Balmain med skarpe skuldre og tilsat Acie-attitude??? Tsk….

  guld.log aka jakke-pusheren

 • Det har været en fornøjelse at følge dig i 2010. Bliver så spændende at fortsætte i 2011 og se hvad du finder på når din uddannelse er færdig. Er sikker på det bliver så spændende for dig 🙂

  Det største eventyr i mit 2010 må være at jeg kom ud af et 5 år langt forhold der ikke rigtig var særlig godt for mig og fandt manden i mit liv, jeg har aldrig haft det bedre og sjældent været gladere.

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

 • Cudos til dig for at du tør alle de ting på egen hånd – selvfølgelig med venner og bekendte over det hele, som man kan høre, but still 😉
  Jeg selv har aldrig været den bedste til at føre drømme og ønsker ud i livet, men nu da jeg læser kinesisk er jeg lidt tvunget til det(hvilket er godt! Og jeg glæder mig da også!), da jeg næste forårs semester skal prøve mine kræfter af i Kina (forhåbenligt; hvis det forbandede ansøgningsvirvar vil gå op i en højere enhed). Synes du inspirerer til at leve livet og gøre det man vil (som så mange andre også skriver), så måske jeg finder lidt mod ved at læse om dine eventyr:)
  Hav et fantastisk forår med at blive færdiguddannet, ser frem til din fremtidige færden:)

 • Vibeke: ah – thx… jeg ved godt, at jeg ikke er nogen stylestar – men det gør nu ik noget.. når jeg en dag kradser af vil jeg langt hellere huskes for at have været eventyrer end for min evne til at gå i pænt tøj:)

  MSJ: tak:)

  Rijah: jeg gør mit bedste ihvertfald!! 🙂

  Linette: jeg har set den og skal nok lige svare ved lejlighed!! 🙂

  Anna: I have, I have.. Jeg tror ret meget på det der med at livet er hvad man gør det til – så jeg prøver at gøre mit liv helt fantastisk:)

 • Hej Acie!
  Rigtig fint indlæg 🙂
  Jeg står netop nu og skal bestemme hvad jeg skal efter sommer, og jeg har derfor sendt dig en mail. Jeg håber nemlig du kan hjælpe mig en lille smule med mit valg 🙂
  – Linette

 • Jeg er i hvert fald sikker på du nok skal finde på en masse spændende, du lever jo livet 😉 Her står den nok på same old hele året, desværre vil jeg næsten sige. Der er ikke så meget at se frem til andet end måske ferier, omend ikke i udlandet så bare herhjemme og totalt relaxation 🙂

  Og enig i at Picasa har den bedste collage funktion! 😀

 • Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen; Acie, du inspirerer mig helt enormt meget til selv at tage ud og rejse, opleve mine egne eventyr, få luft under vingerne og udfordre mig selv! 😀

  Du er rigtig god til at fortælle om mode og inspirerer mig på den front, men min hovedsaglige grund til, at klikke ind i dit lille univers er altså dine mange eventyr og billederne derfra.

  Det ville jeg bare lige fortælle dig 🙂

 • Julie: tak! 🙂

  Simone: tak – den her har jeg lavet i Picasa… bruger ellers aldrig det program, men det har en ok collage-funktion:)

  Mia: yeah! Me too – men mon ikke!? 😉

  Amalie Bo: Dejligt – og tak:)

 • Årh hvor forfriskende med en collage istedet for side op og ned med billeder man har set i forvejen!
  Super blog, inspirerende for os andre der også vil ud i verden!
  Kh Amalie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top