Du læser nu
… Der var engang..

… Der var engang..

 
 

…. Det er 7mdr siden jeg lavede de her (jer der læser med fra en reader, bliver nødt til at komme “rigtigt” på besøg hvis I vil se dem – de går af en eller anden årsag ikke igennem ellers), og selvom der er sket mere end jeg lige var klar over, så er de stadig meget sjove, at kigge igennem… Ak ja… Måske en meget passende lejlighed til at åbne endnu en spørgerunde – jeg ved godt at både Camille og Sara lige har kørt hver deres, og at jeg som altid er håbløst bagud.. Men jeg tænker, at det så kun er de mest presserende spørgsmål, der kommer på banen;) Anyways – ved slet ikke om der er noget at spørge om efterhånden, men I kan jo tænke over det… Hvis der kommer nogen vil jeg lave et lille magasin igen. Jeg har jo ferie. Ahh. Nårh ja – og til jer af jer, der er venner med mig på Facebook har jeg lige knaldet intet mindre end 152 billeder op fra det forgange år. Av av. Feriebarnet slår til igen.

 Kommentarer (10)
 • Tusind tak for svar… Tosset, lige da jeg havde trykket send så jeg logoet!! Sorry… Hav en god dag 🙂

  /Simone/Fashionmanifest

 • Hvor er det fedt lavet Acie!!
  Det var rigtig spændende at læse noget mere om dig, da jeg er en forholdsvis ny læser af din blog. Jeg elsker at du har så meget selvtillid og hviler i dig selv, det skinner virkelig igennem på dine indlæg!

  God aften 🙂

 • Det gør jeg så! 🙂

  1. Hvordan har du dog båret dig ad med at få så mange læsere? Skal man bare have uanede mængder af tålmodighed?

  2. Er det ikke svært at huske/ at have overskud til at skrive på bloggen hver dag?

  3. Hvordan finder du på alle emnerne du skriver om? Skal du sådan sige til dig selv: “Nå, hvad skal man så skrive i dag?” eller kommer det bare til dig?

  🙂

 • Louise: tusind tak!

  simone: jeg har bare brugt issuu.com – man laver en pdf som man uploader til tjenesten og så bliver det sådan her. Held og lykke – og du måtte nu ellers gerne blive inspireret… Den slags tager jeg slet ikke ilde op:)

  Rikke: tak!

  Lise: du kan bare skrive dem her, så kan det være du kommer andre i forkøbet:)

  Katrine og Lika: tak for spørgsmål.. jeg samler lidt sammen og svarer i et lille magasin:)

 • Hejsa 🙂
  Det var dog nogle dejlige ‘bøger’!
  Skal man sende en mail med spørgsmålet eller på en kommentar? Eller ok, spørgsmålene. Jeg har vist ret så mange at stille dig, men skal nok sortere lidt i dem, så jeg ikke kommer til at se ud som en eller anden stalker-freak (;

 • Hej Acie.
  Nu er jeg jo gammel i gårde på din blog, og har læst dine gode svar:)
  Istedet vil jeg blot hører, hvilket program du bruger til at lave dine magasiner? Det skal for god ordens skyld siges, at jeg på ingen måde vil stjæle din ide, men istedet bruge det til at hjælpe mine forældre med deres forretning:)

  På forhånd tusind tak for din tid.

  Med venlig hilsen
  Simone
  http://www.fashionmanifest.blogspot.com

 • Ihh hvor hyggeligt. Jamen, så vil jeg gerne spørge om hvad dine planer er for 2011 samt hvad dit speciale skal handle om?

 • Jeg er nysgerrig – har du nye udenlandsture i 2011 planlagt allerede nu, eller ved du ellers hvad der skal ske i det kommende år i dit liv? Kh Katrine 🙂

 • Fede magasiner – og dejligt at læse lidt mere om dig 🙂
  Endnu engang TAK for en super blog – total yndlingsblog og jeg er meget glad for, du valgte at fortsætte 🙂
  KH fra Aalborg

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top