Du læser nu
Looklab Headquarters

Looklab Headquarters

Looklab Headquarters

Looklab Headquarters

Looklab Headquarters

This is where the magic happens…. eller… haha… okay… men det er altså her vi bor… Looklab headquarters:) Nu hvor jeg er i København bruger jeg lidt tid på at sidde på kontoret og arbejde….. Men jeg er godt nok lidt træt idag (… min døgnrytme er altså en liiiiille smule presset… jeg kan afsløre, at det er en dårlig idé at forsøge at leve i to forskellige tidszoner på samme tid… især når de to tidszoner adskilles af 9 timer.. av.. av av av..), så hvis det ser ud som om, jeg sidder og sover foran skærmen, så er der muuuuligvis noget om snakken:) Anyways – ville bare vise frem… Hej fra Looklab!

The Looklab headquarters!! I’m trying to spend some time working at the office whilst in Copenhagen… buuut I’m a little tired – trying to live in two time zones 9 hours apart isn’t a great idea.. who would’ve thought!? 😉 Anyhow – this is where it all happens…

 Kommentarer (19)
 • Tak, den vil jeg lige tjekke ud.. selvom jeg er faldet ret hårdt for mac pro lol – Og jeg mente selvfølgelig at jeg lagde mærke til DIN laptop! 😀

 • Det må også være rart at have nogen at sparre med? Og ikke mindst “opfinde” nye tiltag med? Synes I gør det så godt her på Looklab! Stor ros til jer alle.

  Acie – ved du hvad den model Envy hedder du har? De kører nemlig et lille tilbud i Computercity lige nu og min computer er desværre helt død, så jeg overvejer en Envy – du kan se modellerne her:

  https://www.computercity.dk/Search/Search.aspx?sw=hp+envy&searchType=product#

  Ville supergerne ha en Macbook Pro, men de er bare så møgdyre.

 • Heh – kontoret er vores fælles base, her vi holder møder og dér der altid sidder nogen og arbejder med driften af Looklab. Hele pointen med at gå sammen var jo netop at vi bloggere ikke behøvede at sidde og pille alt for meget ved den daglige drift, så derfor holder vi os generelt fra kontoret og lader vores team om alt der hedder salg + teknik… Men det er jo vores virksomhed, så derfor holder vi self øje med hvad der foregår, snakker strategi og fremtid… I bagklogskabens aller ærligste lys, så var det nok naivt at tro, at vi ville få mere tid til blogging, for nu driver vi en virksomhed sammen – og der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke er i kontakt med de andre.. Men vi var alle ved at gå sur i de endeløse mails fra annoncører, PR-firmaer og what not, så vi trængte alle til ny luft og nye udfordringer. Og det har vi fået nu. Det er rigtigt cool:)

 • Ej hvor vildt. Jeg troede også (i min naivitet) at I bare sad derhjemme og koordinerede…. men det her er da vildt lækkert. Mødes I så “at the office” hver dag? :o)

 • Ja, måske:) Jeg skal lige finde ud af hvad jeg gerne vil… Sådan på sigt…. Man skal jo også lige tænke på speciale (.. det skal jo lige skrives.. detalje), arbejde, visum, green card, bolig, bil etc… 🙂

 • Tak tak, allesammen:) Men ja – det er altså her vi “bor”. 🙂

  Jeg undersøger lige hvor bordene er fra – dem har jeg ikke har noget at gøre med.

  Neel: min laptop er en HP Envy! 🙂

  Malsen: ærh.. både og – det er rart at se familie og venner… men jeg savner self Californien en hel masse:)

  Lisbeth: helt sikkert – men tager det som et spørgmsål til spørgerunden hvis det er ok:)

  Ida: he, ja folk får self løn:) Og virksomheden tjener penge på annoncering..

  nogen jeg har glemt!? 🙂

 • Exiting! 😀 Kunne ikke lade være med at lægge mærke til min laptop.. den er lidt a la mac, no? Hvilken ‘model’ er det? Skal nemlig have mig en ny bærbar computer, og jeg er ikke helt sikker på om jeg vil hoppe ud i en mac pro.. Håber du svarer – det ville være en kæmpe hjælp! Thanks 🙂

 • Kan godt forestille mig at det tager noget tid inden man får justeret sig selv på plads i forhold til tidszoner, men er du glad for at være hjemme? 🙂

 • det ser vildt fedt ud.
  må indrømme at jeg bare troede det var sådan
  noget cafe møde, blogge hjemmefra. misforstå mig ikke
  det er kun fordi jeg slet ikke ved hvor meget det tager
  at stable sådan noget på benene. det der er for sejt! 🙂

  men i er sku os for fede alle sammen…

 • Hold da op, troede godt nok ikke at det var så prof!
  Må indrømme – måske lidt dumt? – at jeg mere troede at der var nogle mennesker der sad i fritiden og hjalp lidt til – men det er ansatte med løn osv eller hvad? hvordan får I det til at køre rundt, hvis man må spørge?
  I må godt nok have haft travlt hvis I nu har brug for ansatte til at ordne det for jer, i hvert fald.. Men lækkert er det 🙂

 • Hvor må det altså være fedt at være en del af hele det eventyr i har stablet på benene. Vil du ikke nok fortælle noget mere om hvad der førte til at i skabte Looklabs? Jeg er meget nysgerrig (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top