Du læser nu
Sales vol II

Sales vol II

Sales vol II

Meget som forventet, havde jeg glemt et par webshops forleden.. Doh.. Og så endda to af mine favoritter. Doh.. Jeg skyder skylden på mit jetlag!! anyways – flere udsalgsgodter.. Og som én af jer gjorde mig opmærksom på, så er støvlerne fra Carin Wester også på udsalg. Og jeg er – needless to say – fristet… Ak ja. Ak ja.. Derudover er Rita-jakken fra Acne og t-shirten fra Surface to Air da heller ikke helt dumme. Udsalg. Det er typisk, at det lige ligger i januar, hvor man i forvejen er totalt blanket af.

… More sale stuff – don’t know how I could forget Stylepaste and YouHeShe the other day… I blame the jetlag… Anyways – the Carin Wester boots are on sale.. Oh.. If only..

 Kommentarer (5)
  • Jeg har CW støvlerne fra sidste år – de er fuldstændig identiske, bortset fra at mine har sorte såle. Og de er intet mindre end FANTASTISKE… Har nu brugt dem denne vinter også og de både varme, behagelige og så lækre.. Overvejer dem faktisk også i denne udgave – de kunne være fine på vej ind i foråret 🙂

  • Er også helt skudt i de Carin Wester støvler, men har desværre allerede brugt aaaalt for mange på udsalget :S
    Men jeg vil lige friste lidt mere og fortælle at man kan få støvlerne endnu billigere på carin westers egen hjemmeside https://www.carinwester.com/femme# Der er de 50%!! 🙂

    mvh Louise

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top