Du læser nu
Spring Spring Spring

Spring Spring Spring

Spring Spring Spring

… der er begyndt at lande de første forårsvarer i H&M’s webshop, og med Erin Wasson i front er det svært ikke at blive fristet… Har valgt et par af mine favoritter – meget basic, men sådan er jeg jo.. Vejret taget i betragtning tror jeg dog, at jeg venter lidt med at bestille noget som helst.. Men det er nu rart, at se de første sommerting dukke op:) Har I allerede slået kløerne i noget?

The first spring items are starting to appear… These are some of my faves from H&M.. Especially like the wedges:)

 Kommentarer (8)
 • Ja, har bestilt. Det går jo hurtigt. Glæder mig til at have den fede sorte buksedragt på til en par stiletter så snart at det bliver varmere.

 • Jeg bestilte det i går, det kommer alerede i næste uge. Jeg glæder mig til at få det. Ikke fordi, jeg skal gå med det endnu, men når jeg så får det hjem og kigge på, så kommer der da et lille håb om, at vinteren snart vil slutte! 🙂
  Men skoene…. WAUW!

 • Jeg var også vildt fristet da H&M kataloget kom ind af brevsprækken, og må desværre erkende at jeg fået fingrene i noget af det! 😀
  Men det er bare så fedt! Noget kan jeg selvfølgelig allerede bruge nu (;
  De mønstrede haremsbukser, er så flotte! Især med den hvide top! Og solbrillerne! Jamen altså.

  Jeg glæder mig til sommer!

 • var varm på Leo-clutchen indtil jeg så den i close-up og så at den var lavet i bast/strå puha det er bare ikke fedt synes jeg…

 • Uh, de sko dér!!! dem har jeg overvejet ret meget. men ja, som du siger virker det ikke særlig aktuelt at bestille noget der er SÅ sommerligt når der ligger 10cm sne udenfor. H&Ms varer plejer bare at blive udsolgt, så ved ikke helt, om man bare skulle gøre det 😀

  – Laura
  https://www.lauralindberg.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top