Du læser nu
Flare Jeans – vol II

Flare Jeans – vol II

Flare Jeans - vol II

… forleden fik Sofie skabt ldit sund debat om hvorvidt flared jeans er the shizzle eller ej… personligt sidder jeg og hiver i ja-hatten.. igen og igen… og hvis nu jeg var Sofie (… let me rephrase that; hvis nu jeg havde Sofies stænger!), så ville jeg style mine flared jeans med – I må hellere sætte jer ned; jeg river tæppet væk under jer nu – BASICS!!! I know, I know – det er jo en overraskelse udover det sædvanlige. Acie peger på basics.. Uhuum.. Jaja.. Godt godt.. Høje støvler/sko og basics.. Camel frakke (mhmm), læderjakke, basic knits og tees… Trés chic!

 Sofie ignited a debate on whether flared jeans are the shabizzle.. I say yay! and if I was her I’d style them like this – with basics… leather jackets, camel coats, knits and tees… simple, but chic.. but I’ve never been much of a boho lady anyways.

 Kommentarer (8)
 • Hej

  Jeg er journaliststuderende og har akut brug for hjælp til en artikel om blogging og looklab. Jeg har for et par dage siden skrevet en mail til dig, og det vil være en kæmpe hjælp, hvi du vil svare på den.

  Vh. Helene Jepsen

 • Jeg synes de er fantastiske og kan ikke vente med at få dem på igen….jeg har da mindst et par stykker fra sidste gang de var fremme og de skal luftes skal de! Ville dog godt have et par med virkelig stor vidde forneden….korksålssandaler eller wedges eller bare ballerinaer. Skønt.

 • Men kan I ikke huske hvor surt det var om vinteren da de var på mode sidst? Ens bukseben kunne jo nærmest blive våde hele vejen op af skinnebenet. Der vinder slim-modellerne altså. Men jeg kan nu godt se det cool i flared jeans, især når man nu ser det som de er stylet på det første billede.

  /Emilie
  https://edithinga.blogspot.com

 • Jeg er også på. Har købt et par fra COS i camel, som jeg er ret glade for (desværre er de en bitch når man cykler) Også selvom jeg ikke har bemeldte ben synes jeg de funker fordi man får dejligt lange stænger (ikke at det er Acies problem)og kan skjule præcist hvor høje sko der skal til for at skabe den optiske illusion.. Bruger den med 1970’er inspireret stiletter med chunky træhæl.

  Bedste hilsner Barbara
  http://www.ibeingme.com

 • Jeg er simpelthen også rigtig vilde med de flare jeans. Ville gerne have et par, men tør stadig ikke helt springe ud i det. Går nemlig altid i slim jeans!
  Og jeg vil give Louise ret. Hvilke sko passer rigtigt til? For det passer ikke altid sammen bare fordi det er lækre ting hver for sig.

 • Synes stadig, at det sværeste er skoene. Ankelstøvler, wedges….arh, kan ikke se for mig, om det spiller.

 • tænker selv, jatak. men så når jeg kigger på mine stænger må jeg igen ty til nej-hatten. men som du selv nævner, at med sofies stænger kunne man da sagtens gøre det 🙂

 • Jeg er også på. Skal bare have fundet et par, der er lange nok, for sådan nogle skal helst ikke stumpe 🙂 Tror jeg skrev om fænomenet for et halvt år siden første gang, og der var meningerne også meget delte.

  Hav en dejlig søndag!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top