Du læser nu
Pretty Pastels

Pretty Pastels

Pretty Pastels

Pretty Pastels

Pretty Pastels

Hellow Pretty Pastels!! Lige så snart foråret banker på døren og solen får smeltet det sidste sne væk, så vil jeg personligt stå klar i pelsede pasteller… Som et meget blødt levn fra 80erne.. Snap snap yeah!! Den midterste er fra H&M og lander i butikkerne i løbet af foråret… Not bad at all.

This spring I’ll be all about furry pastels… Uhuum.. Coz I was born in the 80eeesss… Ish.

Source: ColumbineSmille, Hanneli, Style.com (via afterDRK)

 Kommentarer (8)
  • Hvor er de bare fine de pelsede pasteller! Super fin en fra H&M, det kunne være at man skulle kigge fordi efter sådan en!

    -Merete
    asinstyle.blogspot.com

  • Uuh ELSKER pasteller – jeg tæller virkelig dage til, man kan tillade sig at hoppe i det igen;) Passer desværre ikke så godt til regn, sne og minusgrader.

  • Hvor er de fine, må sige jeg elsker pasteller og er kun glad over disse fine ting 😀 så længe det ikke er sådanne “hår” det sætter sig på alt, bukser, jakke, i munden… For dem hader jeg! Jeg er lidt vild med den sidste 🙂

  • Hvor er den første sweater fra? Den er godt nok fin! Måske burde jeg selv kunne finde ud af det via dine sources, men har rodet lidt rundt, og kan ikke finde den… 🙂

  • Se, dét er en trend, jeg ville elske at hoppe med på. Intet så fint og sart som pastelfarver. Og så endda i form af blød strik – hvem kan sige nej til det?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top