Tur // Retur - Acie

Tur // Retur

Tur // Retur 

Tur // Retur

Tur // Retur 

Vupti – så så man lige mig på roadtrip til Stockholm. Og tilbage igen. Meget hurtigt. Ud igår, hjem idag. 600km hver vej. Lynvisit! Deraf også stilheden de sidste par dage… Men det var hyggeligt! Der var skumfiduser, musik på anlægget, italiensk på min stamrestaurant (… jeg fik et kram, da jeg trådte ind af døren…. kan ikke helt beslutte om det er en god eller dårlig ting!?) og en masse hygge… Ahh.. Nu er jeg tilbage i det nordsjællandske og fra imorgen sidder jeg igen på kontoret inde i byen.. Phew. Det der med at sidde stille har aldrig været min stil;)

7 kommentarer

  • Yes, now it wårks… tak for tippet – omend jeg syntes det var ret hyggeligt med julekuglerne 😉

  • Det er altså mærkeligt – det har været fjernet meget længe. Er der ikke noget med at man skal trykke f5 engang imellem fordi ens computer ellers “husker” webpages?

  • Der er stadig både mistelten og julekugler hos mig, når jeg går ind på din blog – ligemeget om jeg går ind via bloglovin’ eller via jeres “hovedindgang” :-)Julen varer lige til påske -hæ!

  • Her havde man lige håbet, at du var taget tilbage tilbage. Nå ja. Men du skal da tilbage på et tidspunkt? Stockholmsbilledeabstinenser. Mega fed neglelak i øvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top