Du læser nu
3 x Summer

3 x Summer

3 x Summer

3 x Summer

3 x Summer

3 looks fra SamsøeSamsøe’s forårskollektion…. Meget simpelt, meget SamsøeSamsøe – gode basics… Jeg kan især godt lide den grønne lange skjorte, som jeg lidt håber også kommer i andre farver.. Hele kollektionen kan iøvrigt ses HER (… 177billeder.. av av av). Hvad siger I?

3 summer looks from SamsøeSamsøe. I especially like the green shirt.

 Kommentarer (9)
 • Lasse: jeg kan lige undersøge det!!

  S: ja det tænkte jeg også, men var ikke 100% sikker på at det var den samme!? 🙂

  Samira: den lander i webshoppen i starten af februar, så det er rimelig snart faktisk:)

  Guldlog: Haha… du kan selv være mosgrøn kan du;) Iøvrigt går du under kælenavnet “girlcrush” i sofaen på Østerbro… Min gravide husvært er stor fan. 🙂

 • Den grønne skjorte er også favorit her – og så naturligvis den mos-grønne læder basse, som faktisk ligner ret godt den, jeg netop har raget til mig under juledagene – og som jeg allerede elsker. Jeg tror på mosgrønt læder! Det holder nu – og stensikkert også med sommerbrun hud – wuhuu!!

 • Jeg var også alle billederne igennem i går og jeg elsker omkring 99 % af dem! Glæder mig så meget til kollektionen kommer ud! 🙂
  tak fordi du viste dem 😉
  xoxo
  by-ss.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top