Du læser nu
Get The Look

Get The Look

Get The Look
Meget simpelt, men jeg synes nu det er fint!! Sådan ladylike med et tvist af ungdom…

Er igen tilbage på sofaen på Østerbro – glæden ved at være couchsurfer;) Meget lang dag, men meget hyggelig. Omend Sofie da ogs fik kommenteret at jeg nu så mig noget træt ud. Mjoo. Mit liv er vist lidt på hovedet for tiden – og jeg glæder mig snart til at få ro til at sidde i min EGEN sofa, pille mig lidt i navlen og fundere over hvad jeg nu vil. Hvor livet skal bringe mig hen. Trænger dog lige til lidt ro først.

 Kommentarer (6)
  • Camilla: helt sikkert – det er egentlig lidt sådan nogle indlæg, som man tit ikke får så meget respons til så det er svært at vide, om folk synes de er kedelige eller sjove.. Jeg synes selv de er sjove, så derfor har jeg bare lavet dem alligevel, men det er da altid rart at vide, at jeg ikke er den eneste der synes det:)

    Anna: nej, men jeg har tænkt mig at undersøge det. Synes også selv den er VILDT fin.

  • Yeah, det var rigtigt hyggeligt:)

    Camilla: tusind tak! Der kommer flere, der kommer flere!

    Sofie: haha, men du havde jo ret… helt og aldeles!

  • Haha, jeg er sådan en, der altid siger til folk, at de ser trætte ud, så du skal ikke tage det så tungt! 😀 Tror pt. jeg ser værre ud end du gjorde i går – bodegaen var hård ved mig.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top