Du læser nu
Mulighed

Mulighed

Mulighed

For et par dage siden fablede jeg om den der Zara-skjorte som Hanneli står og er smækker i…. Og igår da  jeg var på udkig efter en hvid skjorte til mit “Get The Look”-indlæg, faldt jeg over den her fra Vila.. Halløj. Mulighed.. Tidligere idag var jeg forbi Vila på Østerbrogade for at se om de mon havde den og det havde det – men kun i de små størrelser… Jeg prøvede den hvide version i medium og den sad helt fint – bortset fra, at den altså var ret stram nede ved linningen.. lidt mærkeligt sted at være stram.. så ja – har du hofter så tag den endelig i størrelse større end du plejer. Find den i online shoppen HER!

Close! Vila’s done a shirt really similar to the one from Zara I was rambling about the other day – it’s kinda small, so size up if you’re between sizes:)

 Kommentarer (8)
 • Den er meget lækker. Bestilte den, med det samme, at jeg havde set dit indlæg med den. Og jeg fik den ind af døren imorges!! Det vil sige torsdag eftermiddag og fik den imorges – luksus. Og den er en smule stram ved linningen. Men den er altså så fin! Så er meget tilfreds med købet 🙂 Tusinde tak, kære Acie.

 • Jeg har faktisk li købt en næsten helt magen til Hannelis i VeroModa(i Aalborg), som var sat ned til 100 kr..
  Farven er måske lidt mørkere, men den sidder super godt- også til de brede hofter.

 • ja, du burde tjekke message 🙂 har lige købt en skjorte fra second female
  der inde i dag som minder utrolig meget om den på billedet til 449 🙂
  Og den er virkelig lækker!

 • Du burde prøve at gå ind i Secondfemale eller Message, der også fører mærket.
  De har lige lavet de fedeste skjorter (Minder om den fra Vila, bare en del federe)
  Den ligger til 499,95 og kan fås i brun, cream og en grå mener jeg.
  Check it out (;

 • Wow den er virkelig fed 🙂 Vil dog gerne vide om de har i andre farver? Jeg er sådan en person som ikke er så god til den der brune farve, den klær mig ikke…

 • Den er ellers lækker 😀
  Den ville man gerne have sine fingrer i, men ville nu ønske at den ikke havde lommer.
  Og så kunne det jo nok også være et plus man kunne flashe den på samme måde som fine Hanneli: med shorts, fletning og solbriller.
  Ikke lige det bedste at iføre sig her hjemme i DK på denne tid af året XD
  Mærkeligt, den neglelak Hanneli har på ligner utrolig meget den jeg har fra Depend, men når jeg har min på, ligner det at der er slim på min enegle X3

 • H&M har (måske har haft) altså også et ret godt bud. Dog knap så “støvet” i farven og ikke med dækkede knapper. Men meget samme stil og meget lang.

  (I øvrigt en lille update-føljeton om din (blogs) indflydelse i det ganske tøjland: Efter du postede Flying A-jakken, var den væk i løbet af 5 dage i Kbh.s butik:-) Jeg troede selv, jeg havde helgarderet mig mod dette forudsete scenarie (da forelskelsen var absolut og udiskuterbar) og bestilt den online. Dog tog det miinto.dk 5 dage at konstatere, at de ikke lige havde den alligevel…geez)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top