Du læser nu
SULT

SULT

SULT

SULT

Yes, det blev til middag på SULT igår…. Selve madoplevelsen var lidt haltende (maden kom helt spredt, Sara’s mad kom næsten ikke og de havde glemt unghanen i Sofie’s cæcarsalat.. ehr!?), men hyggeligt det var det!!! Vi pludrede og sludrede, kom med idéer og fik et par drinks… Og jeg fik (åbenbart) fægtet lidt med armene af ren og skær ivrighed… Jaja… Jeg nåede desværre ikke hjem inden vores middag, så endte med at troppe op i striktrøje, uggs, leggings og huehår, hvilket lidt var en downer, når man havnede ved siden af Sara og Sofie, som begge sad og så fine og chic’e ud.. æv.. Så nu er det slut – ikke flere vamsede striktrøjer her.. niks – nu skal jeg være fiks.. ihvertfald idag..

Last night’s dinner with Sofie and Sara.. I didn’t have tme to go home and change before going out, so I didn’t really fit in with the two chic ladies.. bummer.. but I had fun, so who really cares?! 🙂

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top