Du læser nu
Yes or No?

Yes or No?

Yes or No?

Yes or No?

… har længe været ude efter en hvid oversize silkeagtig skjorte og spottede så den her i H&M tidligere – hvor jeg i øvrigt også rendte direkte ind i feriebarnet, som kunne berolige mig med at jeg så langt mindre træt ud end igår. Phew. De 9 timer på langs gjorde alligevel en forskel. Anyways – hvad siger I? den er lidt mere sheer end det nok kan ses på billedet… Yes or no?

Yeah – I’ve been looking for smoething like this for a while, but I can’t decide.. Yes or no!?

 Kommentarer (47)
 • Et måske mærkeligt, og ganske urelateret, spørgsmål: Jeg har kigget en del rundt, men alle modeblogger, jeg kan finde, er, som du, Acie, ganske unge (vi andre er det blot i tankerne *s*). 🙂 Findes der virkelig ikke nogen i den lidt “ældre liga”? Vi er trods alt stadig kvinder, der godt ka’ li’ trends, men de ændrer sig for nogen af os en smule, da vores kropsbygning er ændret, og det ville virke pænt stygt (desperat?) for mange af os at klæde os, som var vi 15-20 år yngre. Nogen, der kan guide mig i den rigtige retning, med Acies klassiske, skønne stil…?

 • NO
  Jeg ville hellere gå på jagt efter den der du viste fra Vila i rustrød. Altså hvis den også fås i råhvid. Synes denne skjorte falder forkert, den er kortere midt for og længere i siderne og bagtil. Det giver de der associationer til folk der prøver at skjule deres krop, og søde; det er der altså ingen grund til her.

 • Hvor er det vildt, som den skjorte deler vandene!Ü – Personligt synes jeg, den er toplæks til dig, og taljesnakken…well, den ér jo lissom oversize, men man fornemmer da klart at flot-kropsfaktoren (og altså talje – tjek!) er tilstedeværende! Så…GO!

 • NO GO!

  Den er allerede krøllet før købet så tænker at når man har den på vil den hurtigt se krøllet og mindre pæn ud. Plus den hænger meget løst på dig og får dig til at se lidt buttet ud, hvilket du jo ikke er.. Men måske i en mindre størrelse den ville være god? Den du viste fra Vila forleden er tilgengæld totalt GO!

 • haha ja delte meninger 😉
  jeg vil helt klart anbefale den! købte den selv lidt før nytår og jeg har simpelthen været så glad for min 😀

 • Uha – der er godt nok delte meninger hva’?! Tak for al jeres input – er stadig meget i tvivl!! Det er nok svært at bedømme ud fra et dårligt mobilbillede fra et prøverum…. ak ja ak ja.. tænkeboks:)

 • Jeg siger NO. Den ser for bred og for kort ud. Og så fremhæver den slet ikke din smækre krop.
  Jeg synes du skulle finde en der er smallere og længere foran og måske en lidt anden nuance? Ved ikke om det er billedet der snyder, men den ser lidt gullig ud.

 • For at være ærlig er jeg sku ikke en fan… desværre.

  – den gør bare ikke rigtig noget godt… jeg håber du finder en anden i stedet ! 😀

 • Jeg syntes ikke den fremhæver det positive, tværtimod får den dig til at fremstå lidt kraftig, hvilket du jo ikke er!
  Jeg syntes du skal kigge videre.
  /Camilla

 • Den får din talje til at forsvinde, så du bliver meget bredere end du er. Virkelig et no go fra mig..

 • Det bliver et nej fra mig, af den imple grund at jeg ikke synte den gør noget godt for dig. No offence.

 • Jeg synes den er GO! den er super flot, og jeg er bestemt klar på selv og købe den. Men vila’en du viste tidligere er altså virkelig også go!! den er så flot.

  Du er altså bare skide god til og finde de fine sager. Takker for inspirationen :-))

 • Jeg bryder mig ikke rigtig om den… Jeg tror du vil kunne finde noget lignende, der er pænere. Men hvis du, når du ser på den, tænker at det da skal være den, så skal det da det! :o)

 • Jeg synes ikke den er så pæn… er meget mere til den fra Vila du viste tidligere.

  Ja, hvad er der i Acne-posen?! Det var det første jeg fik øje på på billedet 😀

 • har selv prøvet den og detaljerne på ryggen er et win! men jeg er en lille stump så den store forskel på længen for og bag virker bare ikke for mig, desværre. men klart et go på dig! 🙂

 • Nu kan jeg ikke se det øverste billede (fordi det er gråt, det sker tit på billederne her på looklab for mit vedkommende), men forfra ser den rigtig fin ud i snit og form, men farven.. Er den gul? Den ser i hvert fald meget gullig ud.. Er jeg ikke fan af, så hvis det er tilfældet må jeg hælde til et NO.

  https://fashionistabynature.wordpress.com/

 • Formen er fin, men farven er lidt off, jeg synes f.eks. ikke det ser godt ud med den hvide sue long inden under… Jeg er derfor på NO 😉

 • Den er flot! Men fordi den kræver strygning ville jeg vælge den fra – jeg får det bare aldrig gjort:)

 • Hej! Den er rigtig flot .. men! Hvis du (som jeg) har lidt på sidebenene (og armene) kan det være en fordel at finde en skjorte hvor der er en syning ved skulderen. Så får man ikke så “runde” skuldre, hvilket jeg personligt syntes er meget flottere! Det giver lidt mere kant og mindre rund 🙂
  – Emma.

 • No go! Den får dig til at se, hmmm… ret kraftig ud. Lidt à la tykke kvinder, der forsøger at gemme sig under oversize-bluser. No offence!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top