130111 - Acie

130111

130111

Jeg lod mine uggs stå hjemme igår og forcerede istedet København i Converse…. needless to say, er mine fødder igen pakket ind i blødt lammeuld idag, for nøj (!) det var nu lidt koldt… don’t try this at home, kids.. brr – gid det dog snart var forår!!! Iøvrigt tak for al jeres feedback til skjorte-indlægget. Der er godt nok delte meninger, og jeg er stadig meget i tvivl. We’ll see:)

10 kommentarer

 • Pelsvesten er vintage og købt i Beyond Retro heroppe i Stockholm. Formodentligt mit bedste vintagekøb til dato:)

 • Jeg synes nu, det var en fed skjorte. But “When in doubt leave it out”, som man siger 😉
  Har lige selv købt en dejlig lang, cremefarvet skjorte fra Monki – viser den på bloggen en af de nærmeste dage.
  /Ginger

 • When in doubt, don’t… Rule of life.. æhh – eller shopping i hvert fald 🙂 (altså nu snakker vi mht. skjortekøb, hihi)
  Og ja ja, jeg har sagt det før, den pels dér…iihhh!

 • Øh ja, godaws Acie (første gang jeg kommenterer, selvom jeg er trofast og begejstret læser her hos dig og resten af looklab’erne). Det her handler egentligt slet ikke om dit indlæg, men nu spørger jeg alligevel her, for det var lige først for hånden; Hvad er der blevet af Lars? Lige pludselig var han væk uden et ord, og det er lidt pudsigt, for i plejer da at informere om sådan større ændringer i kollektivet. Han skrev vist heller ikke selv noget på bloggen (hvad jeg nåede at se ihvertfald). Eller er det bare en it-fejl?
  ???/Marie

 • Jeg har mine Converse i læder på, de er ikke lige så kolde som de alm. Og ja vi vil have forår, så vi igen kan lufte de fede sko 🙂
  /Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top