Endnu En - Acie

Endnu En

Endnu En

.. yes, jagten på den perfekte oversize semi-sheer skjorte fortsætter… den her er super lang og farven er rigtig fin og meget.. well.. Acie’sk… meeeen – heller ikke dén sad helt perfekt, så jeg leder fortsat… ak ja, ak ja… hvis andre er interesserede fåes den i H&M for 299,-.. Og så fåes den også i en meget fin bordeaux, som jeg sagtens kunne se sådan én som Trine eller Sofie sporte til perfektion.. men selv er jeg jo ikke så meget til mørke ting og sager:)

i’m still looking for the perfect semi-sheer oversize silk’y shirt… this one’s from H&M, but it didn’t quite fit right.. meh.

12 kommentarer

 • Min rygrad blev presset til det yderste, da jeg idag faldt over selv samme skjorte nedsat til – wait for it – 100SEK!!!!! Heldigvis var jeg stærk og holdt mig fra den – havde jo én gang besluttet, at det ikke skulle være…

  Lika: jeg kom jo først lige igår, så lige nu skal jeg bare lige lande og pakke ud.. og den slags.. men jeg skal snart igang med specialet:)

  Louise: yes, jeg har set den:) Og købt den og returneret den igen, haha… Købte den allerede for 2 uger siden, men jeg synes den så lidt billig ud i dagslys!? 🙂

 • Har du set den fra Monki, som minder meget om? Lang, cremefarvet skjorte, som er lækker ‘silky’ og lidt gennemsigtig til 280 kr. (ikke tilbud).
  Jeg købte den i lørdags og poster et billede af den på bloggen i morgen eller onsdag.
  KH Ginger

 • Den ser ellers fin ud men altså, hvis tvivl-følelsen er der så duer det ikke. Nu du er tilbage i Stockholm, hvad får du så tiden til at gå med? Er du startet på speciale?

 • Ej den er virkelig fin, så den godt sidst jeg var i H&M, men pyha, der var så lang kø til kassen, at jeg ikke orkede at finde noget som helst, måske man skulle smutte afsted på en fridag som denne:-)

 • Hehe… syns også selv den var ret fin, men havde ikke tid til at prøve da jeg hurtigt hapsede den inden Helms og jeg skulle i biffen forleden, og da jeg kom hjem synes jeg at den sad lidt for stramt på armene. Det skal sige, at jeg har lidt arm-issues og min svigerinde syntes jeg var tosset og kunne overhovedet ikke se det. Meeen. Ej. Det var ik lige sagen.

 • Behøver jeg skrive, at den netop er landet herhjemme? Jeg synes den er vældig fin:-) Var egentlig ret lun på den bourdeaux, men må tilstå, at da jeg stod med dem, ja så blev det denne, der røg med hjem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top