Du læser nu
Home, Sweet Home

Home, Sweet Home

Home, Sweet Home

… ahhh – har netop kastet mig på sofaen hjemme i Stockholm. Home, sweet home!! Virkelig rart ikke at bo ud af en kuffert længere – det er en måned siden jeg begyndte at pakke de første ting ned i L.A. og det er rart, at have en rigtig base igen. At kunne pakke ud. For alvor. Og ligge i sofaen i fred og ro. Ahh. Yes. Hej Stockholm – det kan godt være, at du er ret sjappet lige nu. Men Acie har savnet dig!

Home, sweet home! I’ve finally made it all the way to Stockholm and it’s soooo good to be home. Ah. Needed this. No more couchsurfing and no more suitcases. Just me and my couch.

 Kommentarer (14)
 • Acie, sorry!
  Det var lige i farten..
  Det er en ”tøjstang” dit tøj hænger på, derude i højre side af billedet?
  Så ville bare høre om du havde købt den et specielt sted, og jeg måske kunne finde en til mig selv også 😛

 • Julie: hmm.. nej.. det er jeg ikke:) Men jeg har lige et speciale der skal skrives!

  Christina: nej, desværre ikke!

  Hazel: yay.. Stockholm!

  Anne Katrine: will do!

  Julia: jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål? 🙂

  Emma: tror vist ikke, at det er helt den samme?

  Gunilla: heh.. tak.. og ja det er så!

  Tina: yes, jeg skal være i Stockholm og skrive mit speciale. Og ja, min lejlighed har ventet på mig, mens jeg var i LA.

  Anne Marie: niks! Jeg bliver ALDRIG færdig med at være ude i den store verden;) “if you never lose the need to wander then you belong”.. Min rejse er langt fra ovre – men de næste måneder har jeg et speciale der skal skrives og så skal jeg finde ud af hvad jeg gør derfra. Med liv, kærlighed, job og alt sådan noget:)

 • Hej Acie..

  Skal du være i Stockholm nu? er det der du skal skrive speciale??
  Har du haft dit værelse/lejlighed i Stockholm i mens du har været i LA?

  Kh Tina

 • Det ligner dit tøj der hænger der ude i siden, må jeg spørge om det er noget du har købt samlet, eller noget du selv har fundet ”tilfældigt” – Det ligner nemlig lidt sådan en ”tøjstang” jeg har kigget efter.. 🙂

 • Tillykke med at være hjemme igen i det Svenske. Super du kan holde os opdateret over sundet! Skynd dig ned i den nærmeste H&M og rapporter endelig tilbage omkring Elin Klings kollektion din heldige agurk.
  KH Anne Katrine

 • Fantastisk 😀 Det er til at blive helt misundelig over. Heldigvis har jeg selv en overnatning i Stockholm om to uger, så jeg kan få styret mine abstinenser 🙂

 • Det kan godt være, at der er et eller andet som jeg er gået helt glip af.. men er du helt “done” med LA eller ?? Jeg er lost. 😀 Hehe..
  Fortsat god weekend og tak for en mega cool blog!
  Kh Julie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top