Du læser nu
Empire

Empire

Empire

I var en del, der spurgte hvor min grå top fra Forever21 var fra, da jeg først købte den tilbage i september… Åh… Men ja – Forever21 er jo ikke lige det letteste (.. eller jo – det er bare den shipping dér) at få fat i, når man sidder hjemme i Scandiland, så derfor var det vist lidt med uforettet sag. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville tipse om den her lille fætter fra Gina Tricot, som jeg spottede tidligere på dagen… Meget fin basis med et tvist, synes jeg. Og så fåes den i alverdens farver og til kun 129kr. Halløj. Who needs Forever21 anyways!?

Some ogf you asked me where I’d gotten the grey empire top when I first bought it – it’s Forever21 (.. but of course)… Buut – I found this alternative from Gina Tricot. It’s cheap and available in a million colors (.. okay.. almost). I got myself a white one. Obviously;)

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top